Már az UNESCO is LMBTQ propagandával mossa a gyermekek agyát

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Ezért nem fogom támogatni soha az UNICEF-et

… de legalábbis addig biztosan nem, amíg az UNICEF aktív támogatója az UNESCO rendkívül ellentmondásos és megbotránkoztató „Átfogó Szexuális Nevelés” (CSE) programjának – írja 777blog.hu.
Ha valóban a gyerekek érdekét tartaná szem előtt a WHO, valamennyi ENSZ-tagállam és az UNICEF más támogatói, akkor haladéktalanul megszüntetnék az UNICEF finanszírozását

addig, amíg az UNICEF visszavonja és megszünteti az UNESCO nemzetközi Átfogó Szexuális Nevelési Programjának társfinanszírozását és támogatását, amelynek iránymutatásai a gyermekek szexualizációját és az abortusz propagálását szolgálják.

kép: meltosag.hu

Ha adományainkkal egy jobb világot szeretnénk építeni, akkor fontoljuk meg az UNICEF részére szánt pénz átirányítását hiteles, valóban a gyermekért dolgozó szervezeteknek.

Aki aláírásával szeretné kifejezni tiltakozását az UNICEF és az UNESCO Átfogó Szexuális Nevelési Programja (Comprehensive Sexual Education) ellen, az megteheti itt.

További részletes információ itt.

 

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel