Már a nyakunkon van az 5G hálózat világméretű beindítása miközben óriási egészségügyi veszélyeket hordoz

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Független kutatások és kísérletek mutatják: rákosodást és daganatok keletkezését idézi elő az 5G hálózat által keltett “hullámok”. Ezt akarják világméretűvé duzzasztani hamarosan!

Óriási a veszély, amivel szembe kell néznünk, és sokan még most sem fogják fel, hogy mi forog kockán.

Az 5G hálózat lehet az a technológiai szintlépés, mely elhozhatja az emberiség kipusztulását, de legalábbis elrákosodott, beteg generációk születését!

5g-halozat-veszelyei-1-585x390.jpg

Az 5G hálózat ugyanis súlyos egészségügyi szövődményeket képes okozni, és okoz is.

Az elmúlt hónapokban rengeteg helyné tesztelték ezt a rendszert, többnyire zártan, egyes régiókban. Az egyik ilyen régióban Hollandiában több száz madár pusztult el abban a szűk keresztmetszetben, ahol az 5G hálózatot működésre bírták.

Az állatokon semmilyen külsérelmi vagy mérgezési nyom nem volt.

Egyszerűen idegrendszeri károsodást szenvedtek, és elpusztultak.

A Hágában történt incidenst próbálták eltusolni, de a fotók és a hírek napvilágot láttak. A természetben végbemenő brutális pusztító hatását laboratóriumi vizsgálatok is igazolták.

Vagyis egyértelmű, hogy hosszabb távon komoly károkat okoz az élő szövetekben, mivel megváltoztatja a sejtek sejtfalon belül működését.

és ez a hálózat a wifihez hasonlóan olyan hullámokat generál keresztül-kasul a levegőben, amik a mi testünkön is keresztülhaladnak…

Ha világméretű bevezetése következik ennek a hálózatnak, akkor rengetegen lesznek kitéve ennek a halálos sugárzásnak – állítják egyes szakemberek.

A lefedettség szinte 100% lesz azokban a régiókban, ahol emberek laknak.

Sok orvos már most azt jósolja, hogy 5-10 éven belül megjelenik az első genetikailag tönkretett generáció, vagyis a jelenlegi fiatalkorú felnőttek megbetegednek, daganatos megbetegedésekben haláloznak majd el, és genetikailag mutálódott szervezetű, életképtelen, defektusokban szenvedő babák jönnek majd a világra.

A világ akkor fogja majd felfogni, hogy mit tett…

Akkor viszont már túl késő lesz, és lehet, hogy egy komplett generáció genetikai örökítőanyaga fog károsodni. A rák egyszerűen felfalja majd a társadalmunkat.

Ezért szorgalmazzák egyesek minden erejükből azt, hogy az 5G hálózatok bevezetését és világméretű indítását megelőzően újra vizsgálják meg az egészségügyi hatásait.

A helyzet azonban az, hogy ezt a technológia képviselői nagyon jól tudják.

Az üzlet azonban nagy úr, és a hálózatba befektetett dollármilliárdok forognak kockán. Ezek pedig mint tudjuk, értékesebbek bármennyi emberéletnél…

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel