Magyarország végveszélyben: A komplett ország ingatlanvagyonát játszották át külföldi kezekre

A téma, amiről senki sem beszél eleget, mert még a végén nálunknál nagyobb hatalmak tyúkszemére lépne… A média, a tévék gyanúsan nagyon hallgatnak ezzel kapcsolatban! Az országunk kirablása jelenleg is több szinten zajlik!

A devizahitel csalás talán a rendszerváltás utáni privatizációkhoz és földlopásokhoz képest is óriási szélhámosság volt.

A bankok rengeteg embert húztak be a csőbe azzal, hogy azt állították, hogy minden fix, és hogy a kamatok nem fognak elszállni.

Még a bedőlések elptti napon is rengeteg bankfiókban ezzel találkoztak a gyanútlan ügyfelek…

Aztán 2008 után kihúzták több százezer ember alól a talajt.

Megfektették a magyar gazdaságot, és az ingatlanok egy jelentős tulajdonrészét átjátszották a bankok.

Először a saját kezeikre, aztán külföldi pénzügyi körök kezére.

Ezek a pénzhatalmi körök, nagytőkés bankrádinasztiák ma a háttérben várakoznak, hogy az ország szép lassan kiürüljön.

Valójában minden folyamat mögött ők állhatnak.

Szervezik az emberek kitelepítését, ellehetetlenítését. Tudták, hogy az EU-ba való belépést követően az otthonaiktól megfosztott magyarok – és sokmindenki más is a gazdasági helyzet miatt – az EU-s tagországok felé áll tovább új életet kezdeni, vagy a fennmaradását finanszírozni.

Már ezzel elkezdődött az ország kiürítése, valójában könnyen lehet, hogy az EU-s csatlakozásnak is ezért kellett végbemennie…

Az ország kiüresítése pedig jelenleg is zajlik a kedvezőtlen gazdasági, politikai és közéleti hangulat megteremtésével.

A pénzhatalom azt várja, hogy Magyarország munkaerejét, majd fiatal rétegét végleg elszívja a nyugati “piac”, így az ország lassan de biztosan kiürüljön.

A kiürítés egy több évtizede projekt, de már jól halad.

Ha tartják a nemzetünk ellensége ezt az ütemtervet, úgy 2050-re már gyakorlatilag csak a nyugdíjasaink egy része marad, közülük is rengetegen “kihalnak”.

Egy megüresedő balkáni országba léphetnek be majd ezek a pénzhatalmi körök a legcsekélyebb társadalmi sé egyéb ellenállás nélkül.

És éppen ez a cél.