Magyar luxusfeleségek dőzsölnek és hisztiznek a tévében, a média gyalázzák az átlag embereket

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

A média ilyen “műsorokkal” eteti a népet.

Önkényes szemfényvesztés, vagy a társadalom szegényeinek kigúnyolása…? Hogy van képük ehhez?

Emlékeznek még sokan arra a műsorra, amiben Luxusfeleségek vergődnek, problémáznak az élet számukra nagy dolgain.

Az olyan dolgokon, hogy mit vegyenek fel, ki milyen műkörmöt csináltatott magának, vagy hogy ki hány százezres kabátot, gyűrűt vagy nyakláncot kapott a férjétől.

Egymás túllicitálása, hisztik, közben az egyszerű magyar ember arcába tolják a luxust és fényűzést.

Olyan nőket, és az ő “problémáikat” mutatják, akik a luxuslimuzinokban kokózva pezsgőgőzben szédelegnek, miközben nem képesek letekerni azt a bizonyos ablakot, hogy kicsit kitekintsenek a nagy magyar valóságba.

Ehhez pedig az az erkölcstelen, szennyes média még asszisztál is.

A csatorna szégyellhetné magát, mert ez így direktben polgárpukkasztás.

kíváncsiak lennénk, hogyha nem toltak volna a fenekük alá gazdagságot, akkor vajon mennyire markolnák meg a pénzt, mennyire szaladnának utána a munkának, és mennyire lenne széles mosoly az arcukon…

Sokan csak addig annyira nagyszájúak és bátrak, amik “kitartottak”…

Az ilyen és ehhez hasonló műsorokkal mindenkit gyaláznak és szégyenítenek, aki nem olyan gazdag, hogy jó dolgában jelentéktelen dolgokon problémázzon több százezres ruhákban, pezsgőt szürcsölgetve, bekokózva…

“A turiban csak csöveseknek való kabát van!”

Mégis, mit képzelnek ezek magukról?

Borzalmas, hogy milyen emberek vannak a világon. Vannak, akiknek sohasem elég semmiből.

Ezzel önmagában nem is lenne baj, azzal már ellenben sok baj van, hogy valaki ezzel ország-világ előtt henceg.

De ezt kezdjük megszokni, hiszen ma a mértékletesség, a SZERÉNYSÉG – igen, így csupa nagybetűvel – már nem trendi, sőt, kifejezetten ciki.

Ma hencegni kell, megmutatni, hogy kinek mije van és mekkora. Minél nagyobb, minél több, annál jobb…

A pénzzel felvágni, vagánykodni nagyon könnyű, főleg úgy, ha az ember azért semmit nem tett meg, csak egyszerűen jól házasodott, mint ahogy az a legtöbb luxusfeleségről elmondható.

Luxus Vivi nem tesz lakatot a szájára és kiböki, cipőket 300 ezer forinttól, táskákat 600 ezer forinttól vásárol.

El is sírta magát akkor, amikor a Luxusfeleségek egy turkálóba látogattak.

Panaszosan mesélték el, hogy életükben először használt ruha boltban is voltak kénytelenek járni, “mindössze” 30.000 forintot kaptak a vásárlásra.

Egy átlag magyar család 10.000 Ft-ot sem engedhet meg magának havonta, hogy új ruhára költse, sokan pedig a mélyszegénység peremén élnek.

Köllő Babett szerint például ez az összeg egy fél sálra elegendő csupán, Csősz Bogi pedig harisnyát szokott ennyiért vásárolni.

Ez az egész már csak azért is undorító és megbotránkoztató hozzáállás, mert tényleg nincs olyan helyzetben az ország, hogy ilyeneket akár még csak vicc szintjén is mutogatni lehessen.

A tévézés és a műsorgyártás legalja az, amikor a pórnép elé toljuk az aranytálcán lőtt vadat, majd befalatjuk az elfajzott pénzes némberekkel, végül bemutatunk, és kiszólunk a közönség felé, hogy “EZT MI BIZONY MEGTEHETJÜK, TI PEDIG NEM!”

Pedig ezek a tyúkok nem többek, mint azok, akik nélkülöznek.

És talán még annyira sem rendelkeznek egészséges felfogással az életről, mint az, aki a mélyszegénységben nőtt fel, és saját erőből kellett, hogy kivakarja magát abból a bizonyosból…

Elgondolkodtató ez az egész.

Ma egy ilyen világban élünk.

Senkiket éltet a média sztárokként, miközben az igazi tehetségek a függöny mögé vannak szorítva, az igazi értékekkel és a józan ésszel együtt.

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel