MAGYAR lehet a Föld vezető vérvonala? évezredes titok, amit elhallgattak!

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

W. Penfield kanadai professzor kutatása megdöbbentő összefüggéseket tár fel. Olyanokat, amikről nem lenne szabad hallani, mégis felszínre tört az igazság rólunk, és a népünk szerepéről a múltban és a világon!

A montreali McGill Egyetem kiváló professzora, Wilder Penfield, évekkel ezelõtt (1960-65 között) megbízatást kapott a Rockefeller alapítványtól, hogy kutassa ki és bizonyítsa be van-e és melyik az a génfajta, amely földünkön alapvető gén.

Ez lett volna a feladat, amelyre az egyetemi tanár óriási, több millió dolláros támogatást kapott. A ki nem mondott, de valódi célja a kutatási feladat-adásnak az volt, hogy a szemita gént találják meg, mint ilyen felsőbbrendű gént.

Egy egész munkacsoport dolgozott rajta. Hosszú évek után meg is találták a keresett gént, de nem egyet!

K E T T Ő T!

Megállapították eme KETTŐRŐL, hogy ezeket ugyan – akár évszázadokon, generációkon át – el lehet ideiglenesen nyomni, de aztán újra feltörnek, míg például a germán, vagy néger elsenyved, eltűnik.

Ezek a megtalált gének évszázadok után is feltörnek: s a kettõ üti egymást. Pillanatnyilag az egyik gén a másikat agyonnyomhatja, össze is házasodhatnak de a 3, 4, 5 generáció után feltör egyikük és kizárólagosan fog URALKODNI.

A Wilder Penfield féle kutatócsoport tehát megtalálta ugyan a remélt szemita gént is, de talált egy másik ilyen fölényes gént is, amelyiknek nincs neve. Erről a másodikról Penfield professzor azt rögzítette le jelentésében. hogy ENNEK legtisztább képviselője a Közép-Európában élõ és ma m a g y a r n a k nevezett náció, de hozzátette végső jelentésében, hogy földgömbünk öt teljesen szétszórt pontján ugyancsak megtalálható UGYANEZ a második gén.

Ez – a szemita barát – Rockefeller Alapítványy reményét tönkretevő eredmény következménye volt, hogy az alapítvány azonnal törölte a támogatását. Megvonta a szubvencióját, megtiltotta a jelentés közzétételét és annak kinyomtatását. (Erősen kétlem, hogy az valaha is napvilágot lát.) “Egy alkalommal kezemben volt ez a zárójelentés.

A Bizottság szakértői jelentésében megadott 5 pont, “folt” – ezt teszi hozzá Árkay – egészen misztikusan tökéletesen azonos azzal az öt folttal a földgömbön, ahol a pentatonikus, ötfokú magyar NÉPZENE létezik.

De most jön még a java! “Baráth Tibor professzor kedves barátommal volt 2-3 éve – folytatja beszámolóját Árkay – egy nem mindennapi telefonbeszélgetésem. Ekkor ezeket mondta nekem Tibor: õ nem ismeri a népdalt, nem zenész. Van neki egy világtérképe, amelyen feltüntette, hol találtak az őskortól kezdve, akármilyen ősmagyar, vagy – bármilyen más nyelven, olvasható, megfejthető feliratokat.

De bevallja, nem érti, mert a föld öt helyén vannak teljesen szétszóródva.” Erre elkezdtem hegyezni a fülemet. Melyik öt helyen? – kérdeztem. Hát – mondta Tibor

1. Magyarországon és Közép-Ázsia Ural környékén ( http://www.kurultaj.hu/mult), de nem a szláv területeken.

2. a Távol keleten Kínában és Japánban,

3. Közép Afrikában,

4. az amerikai Indián vidékeken és

5. Skóciában.

Hát majdnem leültem! Ezek a foltok ugyan is hajszálra azonosak a pentatonikus zene 5 nagy foltjával és a Penfield Bizottság féle vércsoport foltokkal!” Ez három egymástól teljesen külön irányból, a népzene kutatás, a népcsoport kutatás és az ősrégészet teréről származó bizonyítékok adatait hozza egy nevezőre! “Hát akkor miért vagyunk begyulladva?”

– kérdezi Árkay.

“Minket nem lehet kiirtani, feltörünk, nem vagyunk egyedül! Miénk a jövő!”

Forrás: http://www.geocities.com/kezeleses_gyogyitas/magylenni.htm

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel