Magyar büszkeség: amiért a turul népe nem hátrál meg, a legsötétebb korszakokban sem…

Egy több mint ezer éves nép, mely legalább ezer évig fog még virágzani, mikor már a Nyugat rég elbukott…

Nyugat-Európa haldoklik. A látlelet pedig belső kórról mesél. Európa veszte ugyanis a menekültválsággal szembeni tehetetlenség lesz minden bizonnyal.

A túl kései felismerése annak, hogy valami olyan dolgot szabadítottak magukra, amivel nem bírnak el. Merkel Wilkommens kultúrája a kereszténység halálával fog járni.

Idővel pedig az iszlám állam katonái fogják szép lassan elfoglalni Nyugat-Európát. Vagyis belső puccs fog lezajlani Európa őslakossága ellen-

Ebben az óriási káoszban egyetlen nép van, mely megőrizte józan eszét.

Mi tudjuk, hol a helye azoknak az idegeneknek, akik távolról érkeznek, és azonnali igényt tartanak arra, amiért itt minden nép vérrel-verejtékkel megküzdött.

Amiért apáink, nagyapáink, dédapáink és őseink vére áztatta ezeket a földeket.

Bár óriási támadásoknak voltunk kitéve, és leszünk is, Brüsszel, és az európai nyugati népek egy része nekünk esik, ki kell védenünk ezeket a támadásokat.

Ne feledjük:

Kultúrák jönnek népek mennek, századok és évezredek telnek, de a turul népe az egyedüli, mely Európa meghatározó, elpusztíthatatlan népe volt a múlt évezredek alatt.

Mert mérget vehetnek a nyugat történelemtudósai arra is, hogy ez a több mint ezer éves nép nem honfoglalást hajtott végre a Kárpát-medencében, hanem HAZATÉRT…

Mire a Nyugati civilizációknak már csak hamva marad, a turul leszármazottai, a magyar birodalom még mindig virágzani fog.

Forrás

Originally posted 2019-03-23 14:26:42. Republished by Blog Post Promoter