Macron az elnöki palotában fogadta a kis Sorost – Nagyon jól kijöttek egymással, “szerelem” első látásra!

Nagyon jól kijöttek egymással, erről Alex Soros, a milliárdos spekuláns fia osztott meg részleteket a közösségi oldalán, – írja a 888.hu.

A legmagasabb szinten tárgyalt Alex Soros, Soros György trónörököse. Ezt annyira nem titkolták, hogy Alex egy csomó képet megosztott az Instagram nevű képmegosztó közösségi portálon. Emmanuel Macron francia elnök az Élysée-palotában fogadta az ifjú Sorost. Az Insta-bejegyzések szerint a francia vezető és a spekuláns fia a Párizsi Békefórum nevű díszvacsorán múlatták egymással az időt – írja a V4NA hírügynökség.

A francia köztársasági elnöknek sűrű a programja, az ország a belpolitikai válság szélén áll: hetek óta folyamatosan tüntetnek ellene, amiért emeli az adókat, amire rendszerint rendőri túlkapás a válasz. Olyan is előfordult, hogy uniós (!) zászlóval ellátott páncélautókat vetettek be  a tüntető sárgamellényesek ellen.

Hamarosan itt az EP-választás, Macron is aktívan kampányol, és az sem könnyíti meg az életét, hogy a britek hátat fordítottak az uniónak, ám még ezek mellett is sikerült leülnie a Nyílt Társadalom Alapítvány elnökhelyettesével.

888 nyomán

Forrás