Lövöldözésben torkollott a Lakatos család vitája Budapesten

Két embert kórházba kellett szállítani.

A rendelkezésre álló adatok szerint Lakatos Roland József (24 éves, a képen legalul) , Nyári Kálmán József (42 éves, a képen bal oldalon), valamint Nyári Kálmán Ottó (22 éves) 2018. október 7-én 0 óra 30 perc körül Budapest VIII. kerületében kiszállt egy autóból, majd veszekedni és verekedni kezdett több emberrel.

Az egyik férfi egy fegyvernek látszó tárggyal rálőtt két emberre és ezt követően társaival a helyszínről elmenekült.

Családi vita fajult lövöldözéssé Józsefvárosban

Több lövést is leadtak a főváros VIII. kerületében hajnalban, amikor két család között elfajult egy vita – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) vasárnap a rendőrség honlapján. A tanúk elmondása szerint a két társaság szóváltásba keveredett, aztán dulakodni kezdtek, majd a 22 éves fiatal rálőtt a másik társaságra, két férfit könnyebben megsebesített.

Az eddigi adatok szerint egy házaspárra, ismerősükre és annak barátnőjére támadt vasárnap hajnali fél egykor a 42 éves Ny. Kálmán József, 22 éves fia, Ny. Kálmán Ottó és barátjuk, a 24 éves L. József Roland – olvasható a közleményben.

A tanúk elmondása szerint a két társaság szóváltásba keveredett, aztán dulakodni kezdtek, majd a 22 éves fiatal rálőtt a másik társaságra, két férfit könnyebben megsebesített.

A BRFK közleménye szerint a feltétezett elkövetők egy autóban várták a hazatérő másik családot. A vita egy korábbi üzleti ügy miatt alakult ki.

A rendőrséget a sértettek hívták, de mire a rendőrök kiértek, a támadók elmenekültek a helyszínről, viszont még vasárnap délután feladták magukat a VIII. kerületi rendőrkapitányságon. A rendőrség fegyveresen elkövetett csoportos garázdaság gyanúja miatt indított eljárást a három budapesti férfi ellen.

Nyári Kálmán – 25 éves zenei pályafutás során Magyarországon kívül számos külföldi országban szórakoztatta a nagyérdeműt: Amerika, Kanada, Kazahsztán is megismerhette zenei munkásságát.

Arról is ír, hogy több neves szállodában is játszott. Utóbbit több, neve elhallgatását kérő zenésztársa is megerősítette.

Nyári Kálmán rendszeresen szerepel tévéműsorokban, és több videóklipet is készített. Ezen kívül rendszeresen lép fel olyan sztárokkal, mint Kökény Attila.