Lovasi kiment Tusványosra zenélni, majd elkezdte szidni a rendszert, amelyik meghívta őt koncertezni – Szentesi Zöldi bevadult

Lovasi András egyszerre szállt bele a szélsőjobboldaliakba és a szélsőliberálisokba a 444.hu-nak adott interjújában. A Tusványoson a Kiscsillaggal fellépő Lovasi szerint ma megkerülhetetlen NER annak, aki koncertezni akar Magyarországon, valamint úgy véli, hogy feudális, vazallusi irányba tartanak a hazai állapotok, és kiteljesednek a kelet-európai reflexek.

Lovasi az interjúban rámutatott arra, hogy már legalább hat-hétszer lépett fel Tusványoson, és koncerteznek Magyarországon is, azonban vállalhatatlan kompromisszumokat nem kényszeríthetnek rájuk, ő nem hagyná, hogy politikai és üzleti illusztráció tárgya legyen. Szóba került a pártpolitika is, a kultúrharc, az interjú nagy részében a jelenlegi berendezkedés kritikája hangzott el.

Eddig a hír. Na de Bandika!  Igazi libsi vagy. A pénz azért jól jött attól a rendszertől, amelyiket a fellépésért kaptad, majd miután aki jól végezte dolgát, jól leszidod a rendszert.

Ez olyan, mint Nemes Jeles László, aki az Oscar átvétele után elment a Parlamentbe átvenni a Kossuth díjat, majd a Kossuth díjjal a kezében kiment szidni a diáktüntetésen a rendszert, amelyik adományozta neki a Kossuth díjat!

Szentesi Zöldi bevadult: óriási tévedés ilyen trágár, identitászavaros alakokat meghívni

Tusnádfürdőn jártam,- kezdi Facebook bejegyzését Szentesi Zöldi László. Majd így folytatja: 

Szép és jó volt minden.
Már csak azt szeretném megkérdezni az erdélyi szervezőktől, hogy a Quimby és Lovasi után jövőre Gerendás Péterés Koncz Zsuzsi következik?

Állati frankó a magyar összetartozásról szónokolni, közben pedig trágár, identitászavaros alakokat megemelni, felléptetni, kifizetni.

Óriási tévedés, ha azt hiszitek, korrektek vagytok, amikor balra és jobbra is nyittok. Valójában arról tesztek tanúbizonyságot, hogy továbbra sem értitek ezt a mi magyar világunkat.

Magánbeszélgetésekben, nyilvánosan még mindig a valaha volt népszavazást siratjátok, mintha azóta nem billent volna helyre az igazság az állampolgárság megadásával. De még mindig fáj nektek, hogy lerománoznak titeket. Hogy tizenvalahány éve kivetett benneteket a magyarság családjából néhány közénk csöppent fattyú.

Erre meghívjátok a hazai liberálisok sztárjait. Nem először. Rendszeresen. Az Orbán-és magyarfóbiás alibi előadókat. És nem hívtok meg olyan előadókat, akikre háromszor ekkora az igény, és nem mellesleg zenéjük, üzeneteik régóta ott fészkelnek a magyar szívekben.

Nekem persze, mindegy. Csak tudjátok, a következő lerománozásban majd a ti most kifizetett lejeitek, forintjaitok is benne lesznek.

Ti is emeltetek egyet a hazai liberális kultúrán.
Ami ellen mi több évtizede – értetek is – harcolunk.