Liszt Ferenc és minden kotta rasszista!

Liszt Ferenc és minden kotta rasszista!
Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Kedves olvasóink emlékezhetnek arra, hogy az elmúlt hetekben hírt adtunk róla, mely tantárgyak azok, amelyek a liberálisok szerint rasszisták.

Eddig a listában a matematika és a helyesírás foglalt el előkelő helyet, amelyekhez most csatlakozik az énekóra, illetve a kottaolvasás és írás gyakorlata is.

 

A kották rendkívül rasszisták az Oxford Egyetem szerint, ugyanis a régi zeneműveket fehérek alkották meg, így a kotta ismerete és használata is a fehér felsőbbrendűség melegágya lehet. Ennyi épp elég is volt az Oxfordi Egyetemnek, hogy elgondolkodjon arról, milyen módon is száműzze a kottákat az oktatásból.

Persze nem tudni, ezentúl hogyan kívánnak zenét oktatni, de bízzunk a liberálisok kreativitásában: biztosan kitalálnak valami haladó alternatívát. Esetleg kézzel-lábbal mutogatják a hangokat, és a freeSZFE is biztosan segít nekik gólyalábak kölcsönadásával is akár. Tanácsoljuk, hogy legközelebb az ABC-t töröljék el az irodalom oktatásból!

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaEgészségVideókTeljes adások

Oszd meg a cikket ismerőseiddel