Létezhet a Náci jég Erőd? Megdöbbentő bizonyítékok, titkos dokumentumok állítják, hogy igen!

naci jegerod antarktisz 585x390 1
Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Rejtélyes műholdas kép, és történelmi feljegyzések, a világháború után műszaki dokumentumok beszélnek! A nácik készültek valamire, amit talán végre is hajtottak titokban?!

Az Antarktisz felett elrepülő egyik műhold néhány évvel ezelőtt furcsa képek készített. Egy olyan felvételt, amin egy oda nem illő dolog látható azon a kontinensen, ahol a népsűrűség szinte egyenlő a nullával.

Az egész úgy nézett ki, mintha egy barlang bejárata lenne. Sőt, mintha ezt a bejáratot valami félig elzárná külvilág elől.

naci jegerod antarktisz 585x390 1

A műholdkép bejárta az egész világot, és rengeteg találgatták, hogy pontosan mit is ábrázolhat.

Olyan, mintha egy óriási vasajtó, vagy zsilip lenne egyes elemzők szerint.

Több olyan bázisról tudni az Antarktiszon, melyek egy része már nem üzemel. Ezeknek azonban mindnek volt hivatalos nyoma. A nácik összesen 3 bázis létesítettek az Antarktiszon az információk alapján.

Az első bázis létesítésére 1938-39-ben került sor. Ezt Hermann Göring vezette, azzal a céllal, hogy egy oylan helyet hozzanak létre, ahol felépíthették volna ezt a komplexumot.

A szóbeszédek és egyes titkos dokumentumrészletek szerint a nácik ugyanis titkos bázisokban gondolkodtak, ott akarták létrehozni a Harmadik Birodalom titkos központját.

Vész esetén – a világháború elvesztése ilyen lehetőség lett volna – ide menekítették volna a protokoll szerint a teljes náci vezérkart.

Bár hivatalosan nem épült meg, legalábbis semmi konkrétum nincs, sokan úgy gondolják, hogy nem csak megépült valójában több is lett annál, mint amit tudunk róla.

A németeknek rendelkezésére állhatott az a tudás, amire extrém építési körülmények között volt szükség.

Az Antarktiszon építkezni egy különleges technológiát feltételez. Ez egy kietlen és fagyos pusztaság, folyamatosan -35 Celsius fok hideg…

A világháborús időszak alatt a németek szert tehettek olyan fejlett technológiára, melyet sokan földönkívüli eredetűnek gondolnak.

Rengeteg olyan tervrajzra és műszaki megoldásra bukkantak ugyanis a szövetségesek egyes hadiipari komplexumokban a háború után, ami 10-15 évvel meghaladta az akkori tudományt.

Visszatérve a műholdas képre:

Sokak azt feltételezik, hogy egy óriási vasajtó lehet, amit ki-és be lehet görgetni mechanikusan, és egy barlangszerű bejárat egy titkos földalatti komplexumba.

Annyi biztos, hogy a képet gleccserkutatók is megvizsgálták, de azt állítják, hogy nem valószínű, hogy gleccser lenne…

Herman Göring, aki az egész Antarktiszi hadműveletért felelt, Hitler utána második ember volt a rangsorban, ami egyértelműen azt jelenti, hogy óriási stratégiai jelentőségűnek gondolták a németek a kontinenst.

Vagy háttérhatalmi irányító célzattal épült ki a bázis, vagy más dolgok miatt… sokan felvetették azt a lehetőséget is, miszerint Hitler tudomására jutott, hogy az Antarktisz alatti jégmezők fogságában egy titkos ősi technológia rejlik.

És valójában ennek a technológiának a feltárása lett volna a fő cél, a bázist pedig emiatt hozhatták létre.

Mások továbbra is a katonai célú bázis elméletében látnak több rációt.

Közvetlenül a háború után felbukkant két német tengeralattjáró Argentína partjainál.

Ezek a tengeralattjárók egyes feltételezések szerint embereket, tudósokat és mérnököket, valamint rakományt szállíthattak az addigra már épülő, vagy elkészült antarktiszi náci bázisra…

Ezek a hírek olyannyira felkeltették az amerikaiak érdeklődését is, hogy 1946-ban expedíciót is küldtek jégtörő hajókkal a jeges kontinens felé.

Amit oda érve tapasztaltak, az ma az egyik levitatottabb, és egyben leghátborzongatóbb feljegyzés a történelemben…

A hadművelet, melyről nem beszéltek a világnak: ütközet egy fejlett technológiával, és egy rejtett világ az Antarktiszon!

Ma a történelemtudósok is egyértelmű TÉNYKÉNT kezelik, hogy a nácik tényleg terveztek ilyet.

A vita inkább arról van, hogy vajon meg is valósították-e ezt a grandiózus tervet…

1946-ban az amerikai kormány egy nagyszabású expedíciót küldött az Antarktisz közelébe. Az amerikai hadsereg 2 jégtörővel, egy tengeralattjáróval, 2 romboló hadihajóval és egy anyahajóval, valamint 5000 katonával indult útnak a jeges világ felé.

Olyan dologgal szembesültek, ami ma a történelem egyik legvitatottabb momentumává vált…

A Magasugrás hadműveletként emlegetik azóta is.

A hivatalos verzió szerint az egész csak egy különleges hadgyakorlat volt.

Ezt azonban máig nem hiszi el senki.

A projekt ugyanis dollármilliárdokba került, és ha hidegben akartak volna gyakorlatozni, arra ott lett volna Alaszka. Senki sem érti, miért gyakorlatozott volna 5000 katona a semmi közepén, egy lakatlan kontinensen bohóckodva…

Sokan tartották úgy erről az expedícióról, hogy azért zajlott le, mert az amerikaiaknak információik voltak a nácik ténykedéséről az Antarktiszon.

Napvilágot láttak információk, melyekből arra lehetett következtetni, hogy valamit, egy nagyobb katonai komplexumot építenek a jeges világban.

Erre utaltak azok a feljegyzések is, melyek Argentínában kikötő tengeralattjárókról szóltak, náci felségjelzéssel, közvetlenül a háború után.

Állítólag ezek a tengeralattjárók háborús bűnösöket hoztak, és tovább mentek az Antarktisz irányába, rakománnyal és tudósokkal, mérnökökkel megpakolva…

A Magasugrás hadművelet vezetője a híres Byrd admirális volt, akinek a  feljegyzéseiből meg lehet tudni, hogy olyan erővel találkoztak és próbáltak megütközni, amiről többször úgy fogalmazott, hogy nem erről a világról való.

Egy magasan fejlett náci, vagy akár földönkívüli technológia rohanta le a flottát az Antarktisz partjaitól nem messze.

Röpködő fénylő korongok lebegtek a levegőben hang nélkül. Néhány volt belőlük, de gyakorlatilag szétverték az amerikai haderőt.

Byrd admirális azt is megjegyezte, hogy néhány tucat ilyen egységből álló flottával komplett országokat lehetne bevenni vagy megsemmisíteni…

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel