Leszbipónikkal mosnák át a gyerekek agyát

A közösségromboló liberális politikai és médiahálózatnak semmi sem szent. Ezúttal leszbikusok pónikkal támadják le a normális és egészséges családmodellbe szocializálódó gyermekeinket.

Nem tudtátok, mi hiányzik a hirtelen jött kánikulában? Egy újabb agyament szélliberális baromság, amitől felforr az ember agyvize! Egy aljas, alávaló, rohadék szellemi kútmérgezés, amivel gyermekeiket igyekeznek a normálistól, az átlagostól eltérővé: mássá érzékenyíteni!

A meséken, pontosabban a rajzfilmeken keresztül töltenék bele a fejükbe a hülyeséget, nehogy már azt higgyék, nehogy már azt tanulják meg, hogy női édesanyjuk és férfi édesapjuk az egyedüli (emberi és isteni) pár-, avagy családmodell. Éljen, ami nem normális, nem átlagos, nem megszokott, nem elrendeltetett!

Merthogy jönnek a leszbikusok lovacskák, egyenesen bele a pofánkba, így a forró nyáron. A Pride Hónap jegyében ugyanis „első alkalommal szerepelnek leszbikus karakterek az Én kicsi pónim: Varázslatos barátság című mesesorozatban.

A kilencedik, befejező évad 12. epizódjában feltűnt Holiday és Lofty nagynéni egy Scootaloo nevű kispónit nevelnek, és a történetből egyértelműen kiderül, hogy nem testvérekről, hanem szerelmespárról van szó” – örömködik a nagyon haladó és még inkább durván elnyomott sajtócska.

Mindezt persze nyakon öntve a jó öreg, de még inkább hazug és képmutató toleranciamantrával: azzal, hogy a gyermekek tanulják meg elfogadni a sokszínűséget, no meg a családok és párkapcsolatok széles, valódi skálájával találkozhassanak a televízió képernyőjén.

Ez az ön- és közveszélyes állati hülyeség már azért tényleg mindennek a teteje! Elmennek ezek az érzékenyítő szélliberálisok a …, szóval arra az elképzelhetetlenül meleg helyre. Tartsák meg maguknak a homokos heréltjeiket és a saját kapura támadó kancáikat. Nem kérünk belőlük. Stílszerűen: lószart, mama!

Szülőtársak, csak óvatosan, körültekintően azzal a távkapcsolóval…