Lehet, hogy Te is a földönkívüliek leszármazottja vagy, akik több ezer éven át uralkodtak az emberiség felett

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

A kék szemű emberek egy idegen vérvonalba tartoznak? Mutáció, ami a csillagok közül érkezett? Döbbenetes régészeti felfedezések és összefüggések igazolhatják az elméletet.

Van valami közös, és egyetemleges azokban a régészeti leletekben, melyek eddig előkerültek a világból. Ezen leletek ugyanis mind olyan ősi, égből érkezett isteneket ábrázolnak, melyek magasabb rendűek voltak az embernél.

Az ősi időkben és az ókorban legalábbis így látták őket az egyes népek, mint például az egyiptomi kultúra vagy a sumer civilizáció és a maják.

Sokkal több közös vonás van az egyes kultúrákban még annak ellenére is, hogy hatalmas idő és térbeli akadályok voltak köztük, ami csak egyet jelenthet:

Ugyanaz a valami “ihlette” meg őket. vagyis ugyanazon isteni faj látogatásait örökítették meg a történelem folyamán.
Ha jobban megfigyeljük a kultúrákat, nem csak a piramisok építése volt a közös pont. hanem hasonlóképpen ábrázolták az egyes istenségeiket is.

Ez pedig egyértelműsíti, hogy valójában ugyanazon istenek voltak jelen a Föld különféle régióiban, eltérő időkben.

Ha megnézzük a képeket, jól látjuk, hogy a kék szem szintén egy közös és felismerhető jellemzője volt az ősi idegeneknek. Az egyiptomi, a sumer, a perui, vagy az indiai kultúrák is kék szemmel ábrázolták a történelmi isteneket.

kekszemu-istenek-1-585x359.jpg

Buddha ábrázolása szintén kék szemmel történik. Ennek történelmi gyökerei mélyrehatók, arról nem beszélve, hogy az ősi indiai iratok szerint Buddha egyik legfőbb ismertetőjegye – és az igaz szívű emberé – az, hogy mélykék szemszínnel rendelkezik.

Talán az sem véletlen, hogy Hitler is szőke, kékszemű egyedekként definiálta a tökéletes emberi fajt.

Peruban számtalan olyan múmiát találtak már, melyek feltűnően magasak voltak, véknyak, és a DNS és antropológiai vizsgálatok alapján feltételezhetően kék szeműek lehettek.

Korábban felvetődött már az a paleoasztronautika híveiben, hogy a kék szemű emberek valójában idegen vérvonalba tartoznak. Kék szemmel rendelkeztek ugyanis a minket látogató felsőbbrendű lények is, akikről ez a rengeteg ábrázolás született az évezredek során.
Az idegenek aztán egy ponton elkezdtek az emberekkel vegyülni és közösülni, és ebből az evolúciós frigyből létrejöttek a kék szemű emberek.

Vannak népek, ahol sokkal magasabb a kékszeműek aránya, ezért sokan vélik úgy, hogy ezek a kiválasztott nemzetek, akik egy speciális gént hordoznak: a földönkívüliektől továbbörökített géneket.

Akárhogyan is: a kék szem visszatérő motívum volt mindig a történelemben, számos kultúrában.

Ennek pedig egyértelmű és megmagyarázható okai voltak, melyekről a mainstream régészet nem akar hallani és beszélni…

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel