Lebuktak az amcsik: Az Amerikai Hadsereg kutatási központjától, Oroszország destabilizálásának stratégiáját kidolgozó tanulmány került ki. Íme!

asdddff.jpg

Az Egyesült Államok számos gazdasági, katonai és ideológiai stratégiát alkalmazhat Oroszországgal szemben, hogy túlhajszolja és kibillentse Oroszországot.”

– áll a hadsereg új jelentésében, ami terveket kínál az Oroszország megosztására és destabilizálására.

asdddff.jpg

A tanulmány „nem erőszakos, költséghatékony lehetőségeket” vizsgál , amelyeket az Egyesült Államok és szövetségesei vethetnének be az orosz gazdaság ellen és a katonai és kormányzati struktúrák gyengítésére használhatnak majd fel.

A kutatást a Bill Gates féle RAND Corporation Arroyo Központ – az amerikai hadsereg szövetségi finanszírozású kutatási intézete folytatta.

5ce6e9ebfc7e9378548b45f3.jpg

Míg az amerikai és a globaloliberális főáramú médiából gyakorlatilag 2 éven át áradhatott az a hazugság, hogy Trump összejátszott Oroszországgal és az oroszok beavatkoztak az Egyesült Államok választásába, addig a RAND Corporation katonai jelentése nyíltan részletezi, hogyan keltsenek társadalmi elégedetlenséget, vagy megosztottságot és instablitást Oroszországon belül… 

Forrás: RT News – SBG Buddha