Láthatatlan katonák, ismeretlen szerkezetek a levegőben: ismeretlen technológia a közel-keleti háborúkban!VIDEÓ

Ezekre a felvételekre aligha van magyarázat. Sokak szerint az USA hadviselése földönkívüli technológiákhoz juthatott hozzá az elmúlt évtizedekben, és legalább 50-100 évvel előrébb járnak, mint a vezető tech-cégek. A jövő hadviselése már ki lett próbálva Irakban és Szíriában?

Az USA lepaktálhatott az idegenekkel egy olyan technológia reményében, mellyel világuralomra törhet?

Ez olyan, mintha egy összeesküvés elmélet címe lenne, pedig könnyen lehet, hogy valami nagyon hasonló lehet az igazság.

Az amerikai haditechnika mindig is fejlettebb volt, mint amilyennek mutatták.

Sőt, bevett szokás, hogy a haditechnika mindig évtizedekkel előrébb jár, mint a “közszolgálati” technológia.

Sok modern fejlesztés valójában ugyanis a hadiiparnak köszönhető, lásd az internet, vagy bizonyos éjjellátó rendszerek.

Az elmúlt 10 év Közel-Keleten megejtett háborúiban több furcsa momentum is volt…

Valósággal hemzsegnek azok a katonai jelentések, beszámolók, feljegyzések, melyek bizarr dolgokról írnak.

A semmiből előtűnő harci kocsikról, láthatatlan katonákról, ismeretlen technológiákról, az égek cikázó furcsa fényekről.

Több esetben pedig Irakban arról beszéltek a helyiek, hogy korongok, fénylő tárgyak végeztek az égbolton olyan manővereket, amiket korábban még amerikai drónoktól sem láttak… ezek az ismeretlen tárgyak gyakran a szövetséges amerikai erők oldalán “léptek fel”.

Egyes helyi erők azt állították, hogy “valakik” gyilkos képességekre tettek szert, több száz kilométeres távolságban frekvenciák sokaságán képesek zavarni bármit, ami elektronikus elven működik.

Emellett bejárta a sajtót egy olyan felvétel, amin egy látszólag – vagy talán nem is látszólag – egy láthatatlan katona jelenik meg egy ellenséges tanknál… szinte a semmiből!

ne feledjük, az amerikai hadsereg évtizedek óta fejleszt bizonyos álcázó technológiákat, így egy ideje már láthatatlanná tévő technológiákkal is kísérletezhetnek…

A lenti videón 3:38-tól látható a láthatatlan katona…

Ami még különösebbé teszi az egész témát, ügyet, hogy az amerikai hadseregben is voltak olyanok, akik váltig állították, hogy nem ők állnak a technológia mögött.

Raymond Thomas tábornok, az Egyesült Államok Különleges Műveleti Parancsnokságának parancsnoka (USSOCOM) azt mondta, hogy valakik egy ismeretlen technológiával folyamatosan kikapcsolják a repülőgépeik elektronikáját.

Kik állhatnak az egész mögött?

Egy eddig ismeretlen harmadik fél?

Vagy csak a tábornok nem volt eléggé beavatott, és nem tudott a titkos divízióról, mely még az ő hatáskörén is kívül esik, és egyenesen a pentagon legsötétebb szobáiból van irányítva?

A kínaiak? Vagy az oroszok…?

Forrás

Originally posted 2019-04-14 18:50:24. Republished by Blog Post Promoter