Lányok verték véresre osztálytársukat Nádudvaron, videón közvetítették ahogyan a fejét tapossák – A cipőjüket csókoltatták vele és a kutyájuknak nevezték

Fizikálisan és lelkileg is megalázta két osztálytársnője a 16 éves Valériát. A tinit véresre verték, az erről készült felvétel felkerült a legnagyobb közösségi oldalra is.

Döbbenetes események zajlottak le nemrégiben a Hajdú-Bihar megyei Nádudvaron. A 16 éves Valéria február 25-én konfliktusba keveredett két iskolatársával, akiket csak keresztnevükön, Bogiként és Petraként említünk a cikkünkben.

A vita annyira eldurvult, hogy az esti órákban a tinik vérre mentek. Az utóbbi két fiatal dühében kegyetlen elégtételt vett a társukon.

Időközben kiderült, nem ez volt az első eset, hogy a Hajdú-Bihar megyei tini bántalmazott valakit. A Bors birtokába került egy másik videó, ahol egy látszólag zavart férfit üt meg és rúg fejbe Petra. Az újabb videó a cikk végén található.

Döbbenetes kegyetlenség: a földön fekvő lány fejére taposnak

A két tinilány által felvett kegyetlenség annyira sokkoló, hogy cikkünkben csak elhomályosított képeket mutatunk a videóból. Valériát láthatóan fizikálisan és lelkileg is bántalmazták. Bogi és Petra bosszúállása kapcsán nincs olyan ember, aki ne háborodna fel.

– Csókold meg a cipőm, kutya! – estek neki a földön fekvő lánynak, akinek erősen vérzett már az arca az ütésektől. Valériát nem sok­kal később térdre is kényszerítették. Rugdosták, pofozgatták, miközben bocsánatért könyörgött a korábbi veszekedés miatt.

– Miért kell lábat csókolnod?
– Mert a kutyád vagyok.
– És miért vagy a kutyám?
– Mert te azt mondtad.

A bántalmazott tini végül a hátára esik, a páros egyik tagja pedig megdöbbentő módon fejbe talpalja. A kamera közben végig forog, így az is hallható: a lány hiába kö­nyörög zsebkendőért. Az orra már rettentően vérzik, de nem segítenek rajta. Mi több: a világos pólójába töröltetik vele a vérét, közben pe­dig kutyának ne­vezik.

A két lány mobiltelefonnal rögzítette, ahogy a harmadik lányt megalázzák és bántalmazzák.

A felvételeket annyira felkavarónak találta az RTL Klub, hogy eltorzították a képet, de még így is látszik, hogy a megvert lány vérzik, a támadók azonban nem hagyják abba az abúzust.

Mint a híradásból kiderül, a sértett kollégiumban lakik, nagymamája neveli és tavaly halt meg az édesanyja. A felvételen az elhunytat is szidják a lányok.

A tiniknek biztosan felelniük kell majd a tetteikért. A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság lapunkkal közölte: büntetőeljárás keretein belül vizsgálja az eset körülményeit.

Az ügytől független jogi szakértő, dr. Kamarás Péter a Borsnak úgy vélekedett: a kényszerítés és a garázdaság esete állhat fent elsősorban. Ha nem szenvedett a sértett nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket, akkor csak a könnyű testi sértés minősített esete is fennállhat.

A Tények stábja ellátogatott a bántalmazókhoz, de – bár otthon voltak – nem kívántak reagálni a történtekre. Az egyik bántalmazó háza ablakát kővel bedobták, a ház elé az aszflatra felfújták ismeretlenek, hogy “Kutya”.

Hogy a megbánás valódi-e? Nem tudni, mindenesetre egy újabb botrányos felvétel jutott a Bors birtokába. Ezen Petra egy férfit kér számon, amiért hozzászólt. Ordít vele, megüti, majd amikor a földre zuhan, többször is megrúgja, egyszer a fején is.

A felvételen az is hallatszik, hogy egyik társa kéri, hogy hagyja abba, mert a férfi már nincs eszméleténél. A lányt ez nem érdekli, de az már nem derül ki, hogy folytatja-e a bántalmazást.

Az ügyben rendőrségi nyomozás indult, a település polgármestere pedig azt ígérte, megpróbál közvetíteni a családok között és beszél az iskolával is.

A bántalmazók akár börtönbüntetést is kaphatnak.

Az egyik elkövető, Balogh Petra anyjának bocsánatot kért a történtekért egy Fb-bejegyzésben, melyet azóta már eltávolított:

Forrás