Külföldi erők nyomják el a magyar gazdaságot, pedig az egész Kárpát-medencét elláthatnánk!

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

A Kárpát-medence elképesztő paradicsom.

Egy olyan földterület, ami nagyon termékeny, és már Nagy Magyarország idején is azt mondták, hogy hazánk rengeteg ember ellátására lenne képes.

Sok szakember és tudós, valamint a magyarokvagyunk.com véleménye az, hogy aki birtokolja a Kárpát-medencét, az az egyik legnagyobb és legkedvezőbb természeti kincset birtokolja Európában.

Ez egy földi paradicsomkert, az ott élők számára egyfajta menedékhely és egy mezőgazdaságot felvirágoztatni képes örök termőföld.

Egyes becslések szerint ha a magyar gazdaságot vissza tudnánk állítani az eredeti állapotába, a fénykorába, akkor akár 100 MILLIÓ ember ellátására is képes lehetne ez a piciny de erős ország.

Folyóink egységesen a medence belseje felé folynak, édesvíz készletük hatalmas.

Európában hazánk rendelkezik a legnagyobb földalatti tiszta ivóvíz készlettel.

Édesvíz készletünk becslések szerint 200 millió ember ellátására alkalmas.

A világ tájain a termőföldek erősen lecsökkentek a benépesítések, a városok, az autópálya építkezések következtében. A Kárpát-medence területe a kiválónak minősített termőföld viszonylatában is kivételesnek mondható.

Nem véletlen, hogy a nemzetünk ellensége, bizonyos idegen erők már évszázadok óta meg akarják kaparintani ezt a hihetetlen természeti erőforrást.

Egyesek véleménye szerint Trianon egy másik apropója sok egyéb mellett pontosan az volt, hogy “elvegyék alólunk” ezt a kincset, és a magyarságot egyszerűen kitelepítsék a Kárpát-medencéből.

A tervük azonban nem sikerült, legalábbis csak részben.

Azt ugyanis kevesen tudják, hogy hazánk még kisebb területtel rendelkezne, ha a Trianoni békediktátummal nem harcolnak eleink, és nem alkudják ki a jelenleg ismert területeket és határokat.

Egyértelmű, hogy a harc a Kárpát-medence kincséért ma is zajlik…

Azonban a nemzetünk ellensége rájöttek, hogy a jelenlegi világrendben már nem oldható meg a területeink elvétele egy háborúval, vagy egy újabb diktátummal.

Ezért a gazdaságot és egyéb trükköket vetettek be ellenünk, hogy ne nőjünk gazdasági versenytársává a teljes nyugati világnak.

A magyar termelők drasztikus megszorítása miatt az éves termelés rohamosan csökken, ami újabb külföldi behozatalt jelent.

A jó minőségű és egészséges magyar gabonát, gyümölcsöt és zöldségeket külföldre, idegenek számára magasabb árért, a gazdák megélhetőségük biztosításáért eladják.

Így a magyar lakosság és a magyar gyermekek számára marad a külföldi mérgekkel átitatott szemét…

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel