Kristálykönyvtárat fedeztek fel a Tálos-barlangban?! Az ecuadori fémkönyvtár végső eltusolt titka

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Alagutak egész sora fut végig a föld alatt, az emberiség legnagyobb titkát magába temetve?

Móricz János magyar régész elhallgatott felfedezése megrengette volna a világot.

Éppen ez volt az oka annak, hogy bizonyos érdekkörök azon mesterkedtek, hogy ezek soha ne kerülhessenek napvilágra.

Különösen azok a fémkönyvtárban talált táblák, fémlemezek, melyekre gyakran a kristálykönyvtárként is szoktak hivatkozni.

Ezek ugyanis végzetes információkat tartalmaztak a fajunkkal kapcsolatban…

Móricz János kutatásai után még maga Erich von Däniken is érdeklődött.

A jövő emlékei hatalmas sikere után azt állította, hogy belépett egy elképesztő méretű földalatti alagútrendszerbe Ecuadorban, amiről azt mondták neki, hogy az egész kontinens hosszában húzódik el.
Ez bizonyosan azt jelentette, hogy elődeink rendkívül fejlettek voltak, vagy bizonyíték volt arra, hogy ennek a hálózatnak az építői az előző emberiség tagjai voltak?

A szerkezetről azt mondták, hogy van benne egy könyvtár, ahol a könyvek fémből készültek. Ez egy olyan terület, ahol ma nincs semmi más, csak „primitív” indián törzsek, akiknek nincs írott nyelve. Vajon egy elveszett civilizáció bizonyítéka a könyvtár?

Sokak szerint igen.

Erre pedig maga Móricz János rá is jött.

Ez fenekestől felforgatta volna Amerika de még a magyarok történelmi múltját is.

Képzeljük csak el, mi történne, ha kiderülne, hogy Amerikában az amerikai nép, az indiánok előtt, vagy velük egy időben egy magasan fejlett kultúra létezett, mely nem volt őshonos a kontinensen?

Az összes történelemkönyvet ki kellene dobni, el kellene égetni.

1972-ben Móricz találkozott von Dänikennel, és elvitte őt egy helyre, amiről Móricz azt mondta, egy titkos oldalbejáró, amelyen keresztül egy nagy csarnokba jutott a földalatti komplexumon belül.

A jelek szerint von Däniken végül nem láthatta meg magát a könyvtárat, csak az alagútrendszert. Von Däniken beszámolt a látogatásról Az Istenek aranya című könyvében:

„Az átjárók mind-mind tökéletes derékszögben állnak. Néha keskenyek, néha szélesek. A falak simák, néha csiszoltnak tűnnek. A mennyezet sima, és időnként úgy néz ki, mintha valamiféle mázzal vonták volna be… Kételyeim a földalatti alagutak létezésével kapcsolatban mintha varázsütésre eltűntek volna, és iszonyatosan boldog voltam. Móricz azt mondta, hogy az ehhez hasonló átjárók több száz mérföldön át húzódnak a föld alatt Ecuador és Peru területén.”

Stanley „Stan” Hall olvasta von Däniken könyvét, majd ezután összebarátkozott Móriczal, aki megerősítette neki, hogy valóban találkozott von Dänikennel 1972-ben, és elvitte a svájci szerzőt Guayaquilből Cuencába, ahol találkoztak Carlos Crespi atyával, és látta annak rejtélyes műtárgyakból álló gyűjteményét.

A Crespi gyűjtemény, amit javarészt széthordtak az atya halála után, fémlemezek és más rejtélyes tárgyak kollekciója volt, amelyek azt sugallják, hogy Dél-Amerika múltja nagyban különbözik attól, amit a hivatalos történelem mond nekünk.

A Crespi gyűjteményt gyakran nevezik hamisítványnak, mert nincsen régészeti bizonyíték arra, hogy a dél-amerikai civilizációk készítették a benne lévő műtárgyakat.

Bár Móricz nem tartozott közéjük, több kincsvadász is megpróbálta felkutatni a barlangot az évek során.

Ma sem tudni pontosan, hogy hol lehet a titkos kristálykönyvtár, vagy hogy az valóban létezett-e.

A legtöbben azonban őszintén és komolyan hisznek benne, hogy nem csak legendákról van szó, és hogy Móricz valóban rábukkant valamire, amire még nincs felkészülve a világ…

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Oszd meg a cikket ismerőseiddel