Központosított hatalom: a világbankok által termelt vagyon egyetlen a háttérben húzódó érdekcsoporthoz fut be!

Minden szál egy irányba vezet. 4 megavállalat markában van a világ. Minden kontinens úgy táncol, ahogy ők fütyülnek.

4 brutálisan nagy, az egész világra kiterjedt megavállalat uralja ma a világot. Persze a látszata még mindig megvan a gazdasági versenynek és sokszínűségnek, de ez mára már csak egy illúzió.

A háttérben valójában minden szál egy bizonyos érdekcsoport kezében fut össze…

Ez az érdekcsoport a világ befolyása és vagyona felett rendelkezik. Hatalmukat pedig arra használják ma is, hogy kamatokon, uzsorahiteleken keresztül adósítsák el a nemzeteket, tegyék tönkre gazdaságilag a nagyhatalmakat.

Egyetlen ország vagy szervezet sem tud mit kezdeni velük, mivel olyanok, mint a rák: mindenhová beitták már magukat, mindent megfertőztek.

Olyan tőkehatalom áll mögöttük, ami megdönthetetlen, és amire nem vonatkoznak a nemzetközi jogszabályok, így ha ennek az ezerkarú polipnak egy csápját sikerül is levágnia valakinek, nő helyette másik kettő.

Ha szétnézünk a világban, számos ország tulajdona, állami tulajdonok, földek, vállalatok vagy egyéb értékek vándoroltak a pénzhatalmi elit magánkezébe.

Ez pedig nem véletlen, ez eleve így volt eltervezve.

Szeretnénk kiemelni néhány szupergazdag bankot, melyek a világ vagyonának jelentős részével rendelkeznek:

JP Morgan, Wells Fargo, Bank of America, Citigroup, Goldman Sachs, U.S. Bancorp, Bank of New York Mellon és Morgan Stanley.

Mindegyik bank vezetőjének kellő hatalma lenne akár egész országokat “bezáratni” keleten, vagy úgy ellehetetleníteni, hogy az államcsődöt jelentsen.

A világ 13 leggazdagabb családja áll az összes nagy cég mögött, és amögött a négy megacég mögött, mely az egész világra képes hatni befolyásával.

A fent felsorolt vállalatok összesen 10 tulajdonosra, befektetőre vezethetők vissza. Igen. Ennyien rendelkeznek a világ népének vagyon tartalékának közel 96%-val.

A bankárdinasztia enyves kezét mindenre rátette az elmúlt időszakban. Ha érdekük kívánta, háborúkat szítottak, és mindkét oldalt támogatták fegyverekkel és más erőforrásokkal, csak hogy nyerészkedhessenek.

Ha szükséges volt, gazdasági válságot generáltak.

A 2008-as nagy világválság ugyanis nem egy véletlenül felfúvódott, majd kipukkasztott lufi volt. A háttérben már készültek rá a titkos pénzhatalmi körök, akik rejtélyes módon tudták, mikor mit és hogyan kell lenni, és még azelőtt kimentették vagyonaikat, mielőtt beütött volna a vész.

Egy olyan kamatkapitalista társadalom hízott és gyarapodott, miközben a szegények még inkább elnincstelenedtek, akik az emberiség vagyonának jelentős részét magukénak tudhatták.

Mára ők irányítanak, ez nem kérdés.

Ha a kezedbe veszel egy ezrest, akkor nagy valószínűséggel az ő tulajdonukban lévő ezrest veszed a kezedbe.

A világban forgó pénzek és virtuális pénzek jelentős mennyisége tulajdonképpen az övék, hozzájuk vándorol, rajtuk megy keresztül, az emberiség csak “kölcsön kapja”, hogy átáramolva a gazdaságon és az uzsora elven működő bankrendszeren megfialtassa számukra.