Közeleg a III. világháború, a jövőben pedig egy robot vezeti a világot – állítja ez a férfi

k zeleg a iii vil gh bor a j v ben pedig egy robot vezeti a vil got 8211 ll tja ez a f rfi 72n7hpTBjM4

Olvasóink megszokhatták már, hogy előszeretettel csemegézünk az Apex TV YouTube-csatornájának bizarrabbnál bizarrabb összeesküvéseket és időutazásokat bemutató videóiból. Most is egy ilyet kínálnánk fogyasztásra.

Egy Alexander Smith nevű amerikai férfi állítja, 1981-ben részt vett egy olyan CIA-projektben, aminek a keretén belül eljutott a jövőbe, egész pontosan 2118-ba, és noha erről az utazásról már többször mesélt, most “eszébe jutottak” olyan részletek is, amik eddig nem.

Mint például hogy hamarosan kitör a harmadik világháború. (Hogy miként lehet egy ilyen “lényegtelen” részletet kifelejteni? Mi magunk sem értjük…)

Mindenesetre friss videójában Smith arról beszél, hogy amikor a jövőben járt, eleinte nem akarták neki elárulni, ki az Egyesült Államok elnöke, végül azonban elmondták, hogy a világot már nem egy ember, hanem egy mesterséges intelligencia irányítja, a múltban pedig volt egy nagy, országok közti konfliktus, ami eltörölte végül a határokat.

Ez a konfliktus gyakorlatilag egy harmadik világháború volt, ami az Egyesült Államok és Észak-Korea közt tört ki. “A világ eggyé vált, a határok értelmüket vesztették, az embereket pedig mindez arra késztette, hogy ne akarjanak egymásnak többé ártani” – magyarázta Smith az igencsak utópisztikus világképet, ami már jó pár sci-fi könyvből és filmből ismerős lehet.

Smith egyébként a videó srán jó párszor igen látványosan elsírja magát. Mondanunk sem kell, ezek a kis epizódok legalább olyan “meggyőzőek”, mint maga az egész történet, amit előad. De azért egy jó kis ponyva-sci-fit össze lehetne hozni belőle!

Originally posted 2018-09-27 00:43:36. Republished by Blog Post Promoter