Kórházban végezték az “újfranciák”, akik a strandon kiskorú lányokat molesztáltak

A har­min­cas éve­ik­ben járó mol­dáv be­ván­dor­lók rossz dön­tést hoz­tak, ami­kor mo­lesz­tálni kezd­tek két ti­zen­évest. A fran­cia strand többi ven­dé­gé­ből össze­gyűlt tömeg ugyanis csú­nyán hely­ben hagyta őket.

A Le Parisien nevű francia lap beszámolója szerint a franciaországi Draveil település strandján két moldáv bevándorló molesztált két kislányt.

A harmincas éveikben járó férfiak egyértelműen szexuális szándékkal közeledtek a 12 és 15 éves lányok felé. A kisebb lány annyira megijedt, hogy azonnal kiabálni kezdett, amire a többi fürdővendég is felfigyelt. Szemtanúk azt mesélték, hogy ezt követően az édesapa is megjelent, aki mindkét férfit megütötte.

Amikor az összegyűlt kisebb tömeg megtudta, hogy mi történt, akkor ők is elkezdték ütni a két férfit.Az egyik bevándorlónak sikerült kimásznia a lincshangulatba került tömegből, a másikat viszont az úszómestereknek kellett kimenekíteniük.

Végül a megvert férfiakat kórházba szállították, egyiküknek állítólag eltört a csuklója és az orra, a másik molesztálónak pedig a bordája repedt meg és a fején szerzett sérüléseket. A város polgármestere közölte, hogy ha még egyszer előfordul egy ilyen eset, akkor habozás nélkül bezáratja a strandot.