Koponya és csontok: a halál testvérisége, aminek még George Bush is a tagja volt

Kc45z9k1
Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Titkos testvériségek régóta léteznek. Sötét, párhuzamos világukból rombolják és irányítják a világ társadalmait.

Titokban tevékenykednek, rendkívül titkolódzóak és ősi szertartásokat végeznek.

Legyenek a szabadkőművesek, a rózsakeresztesek, a templomos lovagok, az illuminátusok vagy a legendás csontemberek gyakran terjesztik a titkos társaságok tagjairól, hogy titkos céljaik is vannak.

Az önként vállalt hallgatási fogadalom elősegíti a mítoszok és legendák kialakulását.

A legáltalánosabb vád az, hogy világuralomra törekszenek e társaságok.

A titkos társaságok közül az elmúlt évtiezdekben jelentős befolyásra tett szert az USA működésének befolyásolására a “koponya és csontok” nevű tetsvériség.

Számtalan dokumentum létezik, amik alátámadsztják a társaság működését, sőt, alapítását is.

Eredetileg a Yale Egyetemen tanuló diákok alkapították meg.

A Yale Campusának egyik legrégebbi épülete volt a koponya és csontok egyfajta főhadiszállása a múltban. Az épületről még ma is azt beszélik, hogy hátborzongató titkokat rejt, és még borzalmasabb dolgokat láttak azok a falak…

Szigorúan meghívásos alapon működő szervezetet 1832-ben alapította William Huntington Russell és Alphonso Taft. A társaság – melyet röviden Csontoknak, tagjait pedig csontembereknek neveznek – működéséért és vagyonáért a Russel Trust Association öregdiák szervezet felel.

1879 óta minden tavasszal 15 új tagot választanak maguk közé, és jelenlegi létszámuk kb. 800 lehet. Csontember azonban nem lehet akárkiből!

Az USA hatalmi berendezkedésében azóta is fontos szerepe van. A tagok között számos befolyásos ember és politikus volt.

Az egyik leghíresebb maga George Bush, egykori amerikai elnök.

Mi több, akadnak olyan gyanús körülmények is, amik azt mutatják, hogy valójában ennek a titkos rendnek a segítségével kerülhetett végül a hatalom közelébe.

Keevsen tudják, de az elnöki címért vívott Bush-Kerry párbaj valójában a rendben vívott csata volt. Ugyanis mindketten a koponya és csontok tagjai voltak.

Számos interjú ma is fellelhető a Youtube-on, amiben erről a titkos társaságről kérezik Busht, és mindössze annyit mond nagyon szűkszavúan, hogy erről nem beszélhet…

Érdekes és egyben misztikus, hogy az eredeti bázisépületnek saját időszámítása van, ami 5 perccel tér el a világ idejétől, ezt egy sajátos óra jelzi az épületben.

A tagok vallomásait gyakran rögzítették írott formában, ezek pedig elősegítették azt, hogy a rendből soha senki se tudjon távozni.

Így kevesen tudtak megszabadulni a testvériség béklyóitól. Ezért lehet mind a mai napig keveset tudni ezekről a rendekről, mint amilyen a koponya és csontok is.

Sokak szerint a rend tagjai között voltak a Rockefellerek, Phelps, Ford és sokan mások a nagyfejesek közül.

A tagok hosszas munka után nyerhettek végső bizalmat egy beavatási szertartás keretében.

A jelöltnek ugyanis – miután elfogadta a felkérést – a szervezet központi épületében, a Tomb-ban újjászületési procedúrán kell részt vennie, melynek elején egy iszappal teli medencében meztelenül fürdik az összes egyetemista tag jelenlétében.

Kc45z9k1

 

Ezt követően jön a vallatás, ahol a legszemélyesebb és legkínosabb kérdésre is azonnal, őszintén kell felelnie, majd új ruhát és új nevet kap és betekintést nyer a társaság házi múzeumába is.

Állítólag itt őrzik azt a Geronimo-koponyát, amit egy indián temetőből loptak, egyes híresztelések szerint pedig szabad kőműveseket és illuminátusokat idéző tárgyak, náci jelképek és más ereklyék is rejtőznek itt. A látogatás után a ceremónia résztvevői a társaság tulajdonában álló Deer Island-re mennek, ott történik az eskütétel és az új tagok megkapják a fejenként 15 ezer dolláros, szabad felhasználású csekket is.

A rend ma is él és működik, és jelentősen befolyásolja az USA belső szerkezetét, a törvényhozást és a gazdaságot.

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel