Kitálalt egy 51-es körzetben dolgozó volt katona: “Úgy használnak minket az idegenek, hogy a világ észre sem veszi…”

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Megdöbbentő dolgokat mondott. Idegen civilizációk tucatjai állomásoznak a Földön. Egy rendkívül törékeny egyezmény őrzi a békét, nehogy elszabaduljon a pokol?

“Hiszitek vagy sem, de a Földünk tele van idegenekkel. Már az idejét sem tudjuk mióta, de szimbiózisban élünk velük itt a bolygón. Valójában nem is teljesen a mi boygónk…” – tálalt ki egy korábban az 51-es titkos körzetben is dolgozó katona.

Se szeri se száma különféle beszámolóknak olyan emberektől, akik valaha a kormányzat titkos divízióiban működtek közre.

Ezek az emberek az idő elteltével aztán mindig elkezdtek információkat csepegtetni.

Az ember azt gondolná, hogy csínján kell bánni ezekkel a beszámolókkal, és ez részben így is van, de nagyon sok hitelesnek tűnő beszámolóval is találkozni, mely végül igaznak bizonyult.

Nemrég például nagy port kavart egy videó, melyen egy ex katona kezdett el beszélni Las Vegasban néhány pohár bódító után.

“Láttad már az Orion-övet? Ott van egy csillag, és akörül kering egy bolygó. Na OTT él egy ellenséges földönkívüli civilizáció” – fejtette ki.

Az ex katona azt is elmondta, amit már több volt katona és egyéb NASA dolgozó is osztott: egy titkos földönkívüli-ember kooperáció, azaz együttműködés zajlik évtizedek óta.

Roswellel kezdődött minden, azóta pedig már tudjuk, hogy több mint 80-100 földönkívüli faj állomásozik a Földön – állítják.

Ezek nagy része észre sem vehető, mert nem ad jelet magáról, beépültek, besimultak a társadalomba. Köztünk járnak, beszélnek velünk, irányítanak, anélkül, hogy ezt észrevennénk.

A katonai technológiák fejlődésének robbanásszerű ugrása is a földönkívüliekkel kötött titkos paktumoknak volt köszönhető.

Mi otthont adtunk nekik a Földön – talán nem is volt más választásunk – ők pedig cserébe elkezdtek technológiai megoldásokat csepegtetni felénk.

Épp csak annyit, amivel nem pusztítjuk el a saját fajunkat, lásd az atombomba feltalálása, és annak meggondolatlan használata a háborúkban…

Nem véletlen tehát, hogy a múltban a nácik és a szovjetek is olyan expedíciókat szerveztek, kutatásokat pénzeltek, melyek a földönkívüliekkel voltak kapcsolatosak.

Korábban a volt kanadai védelmi miniszter, Paul Hellyer egy nyilvános kormányzati meghallgatáson is elmondta, hogy azokból a jelentésekből, dokumentumokból amik megfordultak a kezei között befolyásos kulcsemberként, ki meri jelenteni, hogy idegenek léteznek, és velünk vannak már az ősidőktől kezdve.

A rendelkezésre álló információk alapján kijelenthető, hogy több tucat idegen civilizációval osztjuk meg a bolygót.

Egy törékeny, hidegháborúhoz hasonló egyensúlyi status quo áll fenn, melynek fenntartása mindenféle, de főleg az emberiség érdekes.

Mindenki kap valamit azért cserébe, hogy ez a viszonylagos béke rendben van és megbonthatatlan. Ha nem így lenne, kozmikus háború robbanna ki ezen földönkívüli fajokkal, és folyamatos invázió alatt lenne a civilizációnk.

Több faj is szövetségre lépett velünk, és a többi, ellenségesebb szándékú fajokat is köti ez az egyezmény.

Kérdés, hogy meddig, és mikor pattan el a húr valamelyik oldalon…

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel