Kissinger szerint is a globális VILÁGKORMÁNY a megoldás, mert az USA sem tudja legyőzni a CoViD-19-et 

1586373877120228 0

Henry Kissinger szerint a VILÁGKORMÁNY a megoldás, mert még az USA sem tudja legyőzni a CoViD-19-et egyedül. Globális Új Világrend (New World Order)

Máris tálcán kínálnák a “Megoldást” a létrehozott Probléma és Reakció után? Nos igen. Ki gondolta volna…. Sok éve tudjuk.

Ha az Egyesült Államok nem köti össze a saját gazdaságának újjáépítésére irányuló erőfeszítéseit az első lépésekkel a globális kormány létrehozása felé, akkor az emberiség kudarcra van ítélve, írja Kissinger egy a napokban a Wall Street Journalban megjelent cikkben.

Egyetlen ország, még az Egyesült Államok sem képes tisztán nemzeti erőfeszítésekkel legyőzni a vírust.A pillanatnyi szükségletek kezelését végül össze kell kapcsolni egy globális együttműködési elképzeléssel és programmal.”

Ha nem tudjuk mindkettőt megtenni együttesen, akkor a legrosszabbal kell szembenéznünk.”

Kissinger sajnálja, hogy a világjárvány a nacionalista kormányzás “fallal körülvett város” modelljének visszatéréséhez vezetett és arra utal, hogy csakis a “tudomány határán történő kutatás” mentheti meg az emberiséget a betegségtől a globalista utópiája szerint.

Kissinger azzal fejezi be cikkét, miszerint  a liberális világrend elveinek be nem tartása tűzbe boríthatja a világot.”

Ha, (mint ő maga írja), “a legitim állam célja az emberek alapvető szükségleteinek kielégítése: biztonság, rend, gazdasági jólét és igazságosság,” akkor ezek az alapelvek már régen összeomlottak.

Globális kormányzásra és világkormányra szólít fel az Egyesült Királyság korábbi miniszterelnöke is a világjárvány kapcsán!

Sokszor elég figyelni, mit nyilatkoznak azok az egykori vagy jelenlegi báb-politikusok, akik azokat a célokat szolgálják, amiket majd MEGOLDÁS-ként kínálnak tálcán az emberek számára.

Az Egyesült Királyság volt miniszterelnöke, Gordon Brown arra szólította fel a világ vezetõit, hogy hozzák létre „a globális kormány ideiglenes formáját” a koronavírus kitörésének leküzdésére.

Brown azt akarja, hogy olyan nemzetközi szervezetek, mint a WHO és az ENSZ, olyan végrehajtó hatalommal bírjanak mostantól, amely felülírja a nemzeti szuverenitást egy új rendszer részeként, amit a világ vezetői és egészségügyi szakértők felügyelnek.

Ez nem olyasmi, amely egy adott országban kezelhető. Összehangolt globális válasznak kell lennie.” – mondta.

Egy nemzetközi munkacsoport segítene és gondoskodna arról, hogy a központi bankok erőfeszítései összehangolódjanak.” – Brown szerint, aki több pénzt és hatalmat adna a Világbanknak és a Nemzetközi Valutaalapnak.

Ha újra csinálhatnám, akkor a G20-at egy szélesebb szervezetté tenném, mert jelen körülmények között meg kellene hallgatni azokat az országokat is, melyek a leginkább érintettek. Azokat, melyek számítanak ebben a helyzetben és azokat az országokat is, ahol potenciálisan esély van arra, hogy jelentősebb számú ember fog megfertőződni…., mint például Afrikában.”

Ahogy az mára bőven dokumentálható, a globalizmus volt az, amely első helyen segítette a járvány terjedését.

Amikor már javában tombolt a járvány Kínában és sok halálos áldozatról érkezett hír a WHO Világ Egészségügyi Szervezet még akkor is ragaszkodott ahhoz, hogy az államok ne zárják le határaikat.

Amikor pedig egyenként megtették, akkor ez már túl későn volt és túl kevés intézkedés.

Az Európai Unió pedig mint valami tehetetlen tömeg még mai napig is csak fut az események után és ha nem lettek volna egyéni nemzetállami intézkedések, ki tudja hol tartanánk most….

Forrás: The Guardian
Fordította: SBG Buddha
Forrás: Alternatív Hírek