Kísérlet történik Mandzsúriai birodalom újjáélesztésére, miközben Európára a lázadás nyara vár

A világ ismét az elégedetlenség hosszú, forró nyári időszakával szembesül, a nagyobb események valószínűleg ebben az évben Európában és Kelet-Ázsiában lesznek. Az EU valószínűleg rezsimváltást fog megtapasztalni a népharag miatt, mivel a meleg időjárás a férfi muzulmán bevándorlók egy újabb hatalmas hullámát hozhatja. A Távol-Keleten Donald Trump amerikai elnök és az észak-koreai erősember Kim Dzsongun csúcstalálkozója komoly tervek végrehajtásához vezethet, hogy újjáélesszék a Mongóliától Észak-Kínáig, Koreáig és Japánig kiterjedő Mandzsúriai Birodalmat, több független, köztük a CIA és a japán katonai hírszerzés forrásai szerint.

Kezdjük az európai helyzettel, ahol az osztrák, olasz, svéd és más kormányok ráébrednek arra a tényre, hogy az úgynevezett menekültügyi válság valójában muszlim invázió. Ez nem túlzás, hiszen az Európába 2013 óta érkezett nagyjából öt millió menekült több mint 60 százaléka férfi. Más szavakkal, hárommillió katona korú muszlim férfiből álló sereg hatolt be Európába lopakodó eszközökkel. Ezek a statisztikák az Eurostattól származnak a Wikipédián keresztül.

https://en.wikipedia.org/wiki/European_migrant_crisis

Ez nem csak egy véletlenszerű esemény. A “menekülteknek” hamis papírokat adtak; például az afgán és a pakisztáni férfiak utazási költséget és juttatást kaptak, valamint hamis szíriai útleveleket a P2 szabadkőműves önjelölt társadalmi mérnökeitől, akik a válság mögött állnak. Mint korábban említettük, azt mondták nekünk, amikor néhány évvel ezelőtt meglátogattuk a P2-t Olaszországban, hogy a tervük az, hogy arra kényszerítik az iszlámot és a kereszténységet, hogy egymás ellen harcoljanak annak érdekében, hogy a kettőt egy egységes világvallásban egyesítsék.

Ez a háttere a múlt héten felbukkanó híresemények sorozatának, amint a meleg időjárás komolyan elkezdődött. Először is, ott van az új olasz kormány, amely szóháborúba kezdett Franciaországgal, miután úgy döntöttek, hogy nem engedik be a menekültekkel teli hajókat.

https://www.yahoo.com/news/italy-france-tensions-spiral-over

Aztán az osztrák kormány imámokat utasít ki az országból és mozgósítja határőrségét, miközben 80 000 fős menekült hullám közeledik a határaihoz.

https://www.zerohedge.com/news/2018-06-14/situation-critical

Továbbá, amint azt a múlt héten említettük, Svédország 40 éve először mozgósította belföldi erőit, hogy kezelni tudja a többnyire muzulmán férfiak által Svédországban létrehozott törvénytelen no-go zónákat.

https://www.rt.com/news/428953-sweden-home-guard-drills/

A válság valószínűleg meg fogja dönteni a két rendszert – Franciaországban és Németországban -, amelyek még mindig a menekültek beáramlását célzó tervekkel működnek együtt. A “menekülteket” támogató Angela Merkel német kancellár kormányának tagjai most azt állítják, hogy “egy héten belül” le fogják váltani a menekültekkel kapcsolatos álláspontja következtében.

 

https://www.express.co.uk/news/world/975166/Angela-Merkel

A helyzet várhatóan a 2018. július 11-én és 12-én tervezett NATO csúcstalálkozón éri el a csúcspontját.

https://www.nato.int/cps/en/natohq/news_155085.htm

Vlagyimir Putyin orosz elnök abban az időben fog találkozni Donald Trump amerikai elnökkel, az orosz kormány forrásai szerint. Ez határozottan kapcsolatban áll a június 10-én Finnországban megrendezésre került találkozóval Joseph Dunford, az Egyesült Államok tábornoka és Valerij Geraszimov tábornok, orosz katonai vezérkari főnök között, ahol az “európai biztonsági kérdésekről“, “Szíriáról (Izrael)” és egyéb témákról tárgyaltak.

http://ujvilagtudat.blogspot.com/2018/06/titkos-reszletek

Valaki, aki ismeri a helyzetet és közvetlenül részt vesz a Kim Dzsingun, a kínai elnök, Hszi Csin-ping, Vlagyimir Putyin és Donald Trump közötti tárgyalásokon azt mondja, “Figyeljük Vlagyimir Putyint a világbajnokság alatt, különösen a játékok július 15-i befejezését követő sakklépését. Egy olyan esemény várható, amely megváltoztatja a Krím környéki földrajzot. Mint már egyetértettek, Hszi Csin-ping, Kim Dzsongun és Donald Trump nem engedik meg a kormányaiknak, hogy részt vegyenek benne.

Ha Putyin és a mögötte álló emberek komolyan gondolják, akkor jó eséllyel lehet arra következtetni, hogy hivatalosan el fogják csatolni Kelet-Ukrajna orosz nyelvű részeit.

Ezzel a lépéssel együtt járhat egy rezsimváltás Ukrajnában, melynek során a törvénytelen kazár náci bűnöző rendszer eltávolításra kerül, orosz FSZB források szerint.

Az oroszok más kazár csaló rezsimet is kényszeríthetnek, az egyiket Izraelben, hogy vagy távolítsák el a sátánimádó diktátorukat, Benjamin Netanjahut, vagy pedig teljes körű orosz/iráni/török invázióval lesznek kénytelenek szembenézni. Ebben az összefüggésben emlékeztetünk arra, hogy a NATO már közölte, hogy nem védi meg Izraelt. Az Izraelben élő zsidók és más emberek fel fognak szabadulni és védelmet élveznek, ha ilyen lépésre kerül sor.

Most fordítsuk figyelmünket a kelet-ázsiai helyzetre. Itt aktív terveket láthatunk Mandzsúria újjáélesztésére, vagy egy olyan mongol államra, melyet Mongóliából irányítanak Északkelet-Kínától Koreáig és Japánig, a Csing (mandzsu) dinasztia örökösei, Shinzo Abe miniszterelnök kabinetjének tagjai, a CIA forrásai és mások szerint.

Ez nem annyira erőltetett, mint amilyennek első pillantásra látszik. Egy ázsiai székhelyű CIA forrás a terv mérsékelt változatáról a következőket mondta: “Ez az egész az energiáról szól. Egy földgázvezetéket építenek a két Koreán keresztül, amely orosz oldalról érkezik Vlagyivosztok irányából. Észak-Korea lesz a kelet Svájca. Megbeszélésekre kerül sor annak megvizsgálása érdekében, hogy Japán lesz-e a földgáz fogadója.” Az eredmény az lesz, hogy “Phenjan lesz az új Szingapúr.

Az Abe kabinet tagjai megerősítették, hogy Japán és Észak-Korea között tárgyalások zajlanak, és hogy Mandzsúria újjászületése része volt e megbeszéléseknek.

Ne feledjük, hogy amikor Hszi Csin-ping 2017. április 6-án találkozott Trumppal Mar-a-Lagoban, világossá tette Trump számára, hogy Kína korlátozott hatalmat gyakorol Észak-Koreára. Ami valójában azt jelentette, hogy az etnikai mongolok által dominált észak-kínai katonai kerület de facto nagyrészt autonóm volt. Ezért, bár Hszi Trump kérésére később bejelentette a szankciókat Észak-Korea ellen, ezeket nem hajtották végre.

A mandzsu uralkodók a maguk részéről ragaszkodnak ahhoz, hogy a G7-ek a tőlük ellopott aranyból finanszírozták a Marshall-tervet. Ha az amerikaiak és az oroszok egyetértenek velük, akkor hirtelen átirányíthatják a pénz nagy részét, ami segített a G7-ek, majd később Kína fejlődésében, és új kezekbe – azaz egy mongol/orosz/amerikai katonai szövetséghez kerülhet.

Ez lehet az igazi oka annak, amiért a többi G6 ország hideg lepedőt húzott az észak-koreai/amerikai csúcstalálkozóra és az újonnan létesített barátságukra. Éppen ezért érdekes lesz látni, hogy Putyin és Trump júliusban mit mondanak a kazárok irányította NATO többi részének.

A múlt héten kijött egy hír, amely alátámasztja azt a korábbi állítást, miszerint Észak-Korea nukleáris fegyverei valójában japán nukleáris fegyverek. A japán kormány ugyanis a Kim/Trump csúcstalálkozó után bejelentette, hogy az amerikai nyomás miatt csökkenti plutónium készletét.

http://www.asahi.com/ajw/articles/AJ201806170027.html

A plutónium előállítása a legnehezebb akadály a nukleáris fegyverek készítéséhez, és ha valaki rendelkezik vele, akkor alapjában véve van atomfegyvere. Például ha 10 kg plutóniumot dobunk egy létra tetejéről másik 10 kilogramm plutóniumra, akkor nukleáris robbanást kapunk. Japánban elég plutónium van ahhoz, hogy 6000 nukleáris fegyvert és rakétákat készítsenek, amelyek elérhetik a világ bármely pontját.

Tehát, ez a hír arra utal, hogy amikor Észak-Koreát szólítják fel, hogy szabaduljon meg a nukleáris fegyverektől, azt jelenti, hogy Japánt kérik arra, hogy tegye ugyanezt.

Egy másik jele annak, hogy egy amerikai/orosz/mongol (japán+koreai stb.) szövetség van kialakulóban, hogy 1916 óta először látogat Oroszországba a japán királyi család egyik tagja. Ezek a dolgok nem véletlenül történnek.

https://english.kyodonews.net/news/2018/06/74ec1e55f368

A kirakós másik darabja az a hír, miszerint Thaiföld királya bejelentette, hogy átveszi az irányítást a thaiföldi királyi vagyonok felett.

https://sputniknews.com/asia/201806171065481015-Thai

A CIA forrásai Ázsiában kifejtették ezt a lépést: “A király eltávolodik a Juntatól. Ugyanis tudja, hogy a kazár cionista összeesküvés irányítja őket. A 30 milliárd dolláros összeg rendkívül konzervatív becslés. Ez az összeg tízszer annyi, amikor hozzáadjuk a thai királyi aranytartalékokhoz.” Más szóval feltételezhető, hogy a legendás thai királyi aranyat hozzáadják a Csing (mandzsu) aranyhoz annak érdekében, hogy átvegyék a globális pénzügyi rendszer irányítását a kazár maffiától.

Ebben az összefüggésben kell vizsgálnunk Trump nyilatkozatát az EU és Kína elleni kereskedelmi háborúról. Pentagon források szerint ezen lépések célja a háború utáni pénzügyi rendszer újraindítása és a kazár maffia kiszorítása az irányításból.

Továbbá folytatódik a kazár maffia hatalmi csápjainak eltávolítása az Egyesült Államokból. A legnagyobb hír, amelyet a kazárok által irányított vállalati propaganda média figyelmen kívül hagyott, hogy június 11-én az Igazságügyi Minisztérium bejelentette, hogy több mint 2300 pedofilt tartóztattak le.

https://www.justice.gov/opa/pr/more-2300-suspected-online

Valamint az AT&T számára megengedték, hogy átvegye a Time Warnert, amely a Pentagon forrásai szerint azt jelenti, hogy a CNN-t a nyílt propaganda leállítására kényszeríthetik, és újra elkezdhetnek valódi híreket közvetíteni.

Benjamin FulfordForrás