Kína ujgur-magyar eredetű piramisai? Kapcsolat az egykori hon(vissza)foglalókkal

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Hihetetlen, de mégis igaz. Mindez leellenőrizhető a világűrből is! Piramisok, melyeket ősi testvérnépünk emeltek?

Ezeket az információkat akár terjeszthetitek is, mert fontos lenne, hogy minél többen tudjanak róla.

Vaahol Közép-Kínában találhatók: Xi-an (Hsian) várostól nyugat fele találhatók azok a bizonyos anomáliák, melyekről azóta kiderült, hogy valóban piramisok.

Ez nem az Ujgur vagyis Hun kisebbségi terület, ahol az ősi testvérnépünk él.

A Fehér hunoknak is hívott ujgurokkal kapcsolatban ugyanis rengeteg információ áll ma a tudomány rendelkezésére, melyek erősítik azt, hogy megvan a rokonság köztük és köztünk.

Nem csak kulturális, hanem embertani, genetikai rokonság is!

Az ujgurokhoz köthető piramisok megléte éppen azért érdekes, mert sokkal korábbiak lehetnek. Az egyiptomi nagy piramis is legalább 20 éven át épült több ezer munkás állandó bevonásával.

Elképzelni sem tudjuk, hogy az ujguroknak hogyan volt ekkora emberállományuk erre a feladatra, és milyen módon kivitelezték ezeket a piramisokat.

Tény, hogy sokkal kezdetlegesebbek, mint az egyiptomi társaik, mégis lenyűgöző építészeti és mérnöki tudást feltételeznek.

Leginkább a boszniai Nap piramishoz hasonlóak, ez pedig azért nagyon érdekes, mert arról is azt mutatják egyes tudományos bizonyítékok, hogy magyar eredetű lehet, vagy legalábbis valami köze van az ősmagyarsághoz, mivel ez utóbbi piramis belsejében találtak olyan köveket, kőtáblát, amin ősi rovásírás volt.

Bárhogy is, a Magyar Tudományos Akadémia eltitkolta.

Tudtak a felfedezésről, és állítólag több feltárás eredményét is alaposan megvizsgálták.

Az egész eltusolásnak több oka is van.

Azért nem beszélnek a piramisokról szélesebnb körben, és a környékükön, illetve a belsejében talált testekről, mert azok bizonyítékokként szolgálnak valamire.

Valamire, ami újraírásra kényszeríteni a történelem tudósokat, már ami a töri könyveket illeti.

Ezeken a helyeken ugyanis az egyes sírokban olyan múmiákat fedeztek fel, melyek közel 4000 évesek voltak, és európai arcélekkel rendelkeztek, egyáltalán nem voltak a szó szoros értelmében vett mongoloid típusba tartozók.

Sokak szerint csak el akarják hallgatni a tényt, hogy egy fehér civilizáció hagyott tagadhatatlan emlékeket a sokadjára is megszállt ujgur területeken.

Találtak olyan testet, ami a kormeghatározás szerint 2800 éve fekszik ez a szőkés hajú baba a belső-ázsiai ujgur sivatagban.

Szőttesek anyagát találták meg rajta. Fejlett mezőgazdaság nélkül legfeljebb állatbőrökbe pólyálhatták volna őket…

Ezeken a tényeken érdemes elgondolkodni, valamint azon, hogy ez mit jelent a magyar ősi múlt szempontjából, amit egyesek megpróbálnak minduntalan eltemetni a mélybe…

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel