Kína saját HAARP időjárás befolyásoló rendszert üzemeltet: ott csinálnak esőt, ahol csak akarnak…

k na saj t haarp id j r s befoly sol rendszert zemeltet ott csin lnak es t ahol csak akarnak 0YHLXFn0sMU

Félelmetes szintet lépett a technológia: Istent játszunk, miközben tönkretesszük a globális éghajlatot?

Gyakorlatilag nyílt titokként már tudni lehet, hogy az USA és az oroszok már évtizedek óta kísérleteznek időjárás manipuláló technológiával. A fő cél az, hogy bizonyos éghajlati jelenségeket hozzanak létre, totális kontroll alá véve azt, hogy mi történik a felső légkörben. Ehhez az ionoszférát, és annak összetételét próbálják befolyásolni kémiai és egyéb módokon.

Sokak szerint összefügg a kísérletekkel a chemtrailezés, azaz a légi permetezés jelensége is, mely során kémiai részecskéket juttatnak fel a magasba, amiket aztán katalizátorként használnak a kémiai befolyásoláshoz.

Úgy tűnik, hogy Kínában is zajlik egy saját HAARP program. Ott csinálnak ugyanis esőt, ahol csak akarnak, és akkor, amikor csak akarnak. Ez pedig szinte félelmetes tény… Az emberiség ugyanis ott tart, hogy Istent játszhat… Belenyúlunk a természet munkájába. manipuláljuk a természet és a világ rendjét.

Kína korábban élen járt az éghajlat módosító projektekben, létrehoztak ugyanis olyan rakétákat, melyeket fellőve az adott területen növelték a felhőképződést, és így képesek voltak bizonyos mértékű esőt csinálni.

Most Kína egy új szintjére lépett az időjárás befolyásolásának. Műholdak segítségével ugyanis olyan technológiát tesztelnek, amivel képesek mozgatni a felhőket. Vagyis a potenciális esőfelhőket el tudják mozgatni, terelni A pontból B pontba, megadott koordináták alapján.

Az új technológia műholdak és különleges repülők bevonásával jár. A műholdak feltérképezik a lehetséges útvonalakat é a megfelelő koordinátákat, a repülők segítségével pedig úgynevezett csatornákat alkotnak a levegőben, amolyan légcsatorna módjára.

Ezeken a csatornákon át a felhők pedig mozgathatóvá válnak, mivel ezek befolyásolják az áramlásuk, haladásuk irányát, de még a sebességüket is.

Originally posted 2018-11-14 15:21:12. Republished by Blog Post Promoter