Kihalt idegen szörny vadászik a sarkköri élővilágra: létezik a Ningen, a japán legendák mitikus lénye?

Állítólag a lény egy kihalt idegen faj utolsó megmaradt példánya lehet, mely a sarkköri vizekben vadászik az élőlényekre, mások szerint egy ismeretlen mélytengeri állat. Világszerte látták már halászok a sarkköri vizekben ólálkodni… Mi az igazság a Ningen-mítosz mögött?

A japán halászok beszéltek először róla.

Állítólag a lény egy kihalt idegen faj utolsó megmaradt példánya lehet, mely a sarkköri vizekben vadászik az élőlényekre.

A Ningenként elkeresztelt mélytengeri lényről komplett mítoszok keringenek, mivel már több évtizede érkeznek folyamatosan a bszémolók róla.

Egyesek természetfeletti tulajdonságokkal ruházzák fel, mások szerint “csak” egy eddig ismeretlen élőlényről van szó.

Az Antarktisz környéki vizekben már több ízben szerveztek expedíciókat a lény felkutatására, mindeddig sikertelenül.

Időnként azonban előkerülnek fényképek, szonárfelvételek, melyek mintha valóban a lényt mutatnák.

Az elbeszélések szereplője egy óriási, humanoid szerű életforma volt, mely a jeges vizekben él az Antarktisz közelében, de állítólag látták már egyedét az Északi-sarkon is.

Egy a Japán kormány által pénzelt, hivatalosan bálna-megfigyelést végző csoport többször megfigyelt az óceánon egy fehéres színű estet alakot a vízben, melyet Ningen-ként kezdtek emlegetni.

A Ningenről szóló legendák aztán elterjedtek, és kiderült, hogy már korábban is látták a lényt, azt akkor azonban nem tudták hogyan elnevezni, és nem is tudták róla, hogy micsoda, így nem is tulajdonítottak túl nagy jelentőséget neki.

Azok szerint, akik látták a lényt, emberi alakkal rendelkezett, hatalmas karjai voltak, melyek öt ujjban végződtek, mint az emberi tenyér.

Nem voltak arcvonásai, csak két szeme és egy szája.

Mások szerint egy kihalt, hivatalosan soha sehová nem besorolt faj példánya, vagyis egy kriptid, melynek léte nem bizonyított.

Sokak szerint a Ningen falja fel a sarkköri élővilágot, mivel sora tűnnek el a jegesmedvék és pingvinek is.

Mások ezt a globális felmelegedés hatásainak tulajdonítják.

Nemrég egyes biológusok között már az is felmerült, hogy a titokzatos lény egy eddig ismeretlen, akár földönkívüli életforma, de azt sem tartják lehetetlennek, hogy egy vízben élő majomfajta, mellyel eddig még nem találkozott az ember.

A biológia hozott már létre olyan bizarr csodákat, melyekről sosem gondoltuk volna, hogy létezik. Ki tudja…

Originally posted 2019-04-24 09:50:01. Republished by Blog Post Promoter