Kiderült honnan van a migránsoknak ENSZ-es bankkártáyái, Soros is 500 millió dollárt helyezett el rajtuk


Névtelen ENSZ UNHCR-EU bankkártyát használnak a migránsok a Balkánon

A migrációt részben az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága és Brüsszel szervezi és finanszírozza. Erre bizonyíték, hogy a migránsoknál olyan bankkártya van, amelyen nincs név. Ezekre a kártyákra havonta érkezik pénz, és Görögországban állítja ki azokat az illetékes hatóság. A pénz közvetlenül az uniótól és NGO-któl érkezik, de Soros György migránspárti milliárdos is dollármilliókkal szállt be a migránsok fizetésébe.

Újabb megerősítést nyert a tény, hogy a migrációt legalább részben az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága és az Európai Unió szervezi és finanszírozza.

A szlovén Nova24TV rendezője megdöbbent azon, hogy a migránsoknál található egy névtelen bankkártya, azaz amelyen nincs név, ellenben van rajta egy UNHCR és egy EU-logó is.

Ez a magyarázat arra, hogy az illegális bevándorlók hogyan finanszírozzák az itteni életmódjukat, miközben Bosznia-Hercegovinában várakoznak, de folytatnák útjukat Nyugat-Európába – olvasható a riportban.

Pénz az Európai Unió és az Egyesült Nemzetek Menekültügyi Ügynöksége által kiadott bankkártyák segítségével.

A Nova24TV egy névtelen horvát rendőrre hivatkozik, aki közölte, hogy egyes migránsoknál olyan bankkártyák vannak, amelyeken nincsenek nevek. Azok a bevándorlók, akiket néhány nap vagy héten belül elkapunk és visszatérítünk, ismét megpróbálnak betörni Horvátországba – mondta a tiszt.

Néhányan nagyon rossz helyzetben vannak, de sokakon új cipő, új ruha van, és drága okostelefonjaik vannak. Többeknél is találtunk bankkártyákat nevek nélkül, csak számokkal. Rendszeresen az ATM-ek pénzét használják, de nem tudjuk, ki fizeti őket – mondta a horvát rendőr.

A kártya létezik és nem is titkolják

A Menekültügyi Főbiztosság honlapja beszámol arról, hogy GREECE CASH ALLIANCE (GCA) programot a UHNCR és négy másik szervezet, többek közt az Európai Unió Humanitárius Segélyek és Polgári Védelem Főigazgatóság (ECHO) hozta létre, és az Európai Bizottság finanszírozza természetesen az európai adófizetők pénzéből.

Forrás


Like it? Share with your friends!

Kérjük oszd meg a cikket

Mivel a Facebook korlátozza a hírek automatikus megjelenítését, ezért arra kérünk, hogy oszd meg személyesen a cikket, ezzel jelentős mértékben segítve az oldalt hatékonyságát. Köszönjük