Kiderült honnan van a migránsoknak ENSZ-es bankkártáyái, Soros is 500 millió dollárt helyezett el rajtuk

Névtelen ENSZ UNHCR-EU bankkártyát használnak a migránsok a Balkánon

A migrációt részben az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága és Brüsszel szervezi és finanszírozza. Erre bizonyíték, hogy a migránsoknál olyan bankkártya van, amelyen nincs név. Ezekre a kártyákra havonta érkezik pénz, és Görögországban állítja ki azokat az illetékes hatóság. A pénz közvetlenül az uniótól és NGO-któl érkezik, de Soros György migránspárti milliárdos is dollármilliókkal szállt be a migránsok fizetésébe.

Újabb megerősítést nyert a tény, hogy a migrációt legalább részben az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága és az Európai Unió szervezi és finanszírozza.

A szlovén Nova24TV rendezője megdöbbent azon, hogy a migránsoknál található egy névtelen bankkártya, azaz amelyen nincs név, ellenben van rajta egy UNHCR és egy EU-logó is.

Ez a magyarázat arra, hogy az illegális bevándorlók hogyan finanszírozzák az itteni életmódjukat, miközben Bosznia-Hercegovinában várakoznak, de folytatnák útjukat Nyugat-Európába – olvasható a riportban.

Pénz az Európai Unió és az Egyesült Nemzetek Menekültügyi Ügynöksége által kiadott bankkártyák segítségével.

A Nova24TV egy névtelen horvát rendőrre hivatkozik, aki közölte, hogy egyes migránsoknál olyan bankkártyák vannak, amelyeken nincsenek nevek. Azok a bevándorlók, akiket néhány nap vagy héten belül elkapunk és visszatérítünk, ismét megpróbálnak betörni Horvátországba – mondta a tiszt.

Néhányan nagyon rossz helyzetben vannak, de sokakon új cipő, új ruha van, és drága okostelefonjaik vannak. Többeknél is találtunk bankkártyákat nevek nélkül, csak számokkal. Rendszeresen az ATM-ek pénzét használják, de nem tudjuk, ki fizeti őket – mondta a horvát rendőr.

A kártya létezik és nem is titkolják

A Menekültügyi Főbiztosság honlapja beszámol arról, hogy GREECE CASH ALLIANCE (GCA) programot a UHNCR és négy másik szervezet, többek közt az Európai Unió Humanitárius Segélyek és Polgári Védelem Főigazgatóság (ECHO) hozta létre, és az Európai Bizottság finanszírozza természetesen az európai adófizetők pénzéből.

Forrás