Ki nem találnád, a Soros-fióka szerint ki a felelős az apjának küldött bombáért

Alex Soros az amerikai rendőrséget megszégyenítő gyorsasággal leleplezte, hogy kik küldhettek csőbombát az apjának és az általa felvásárolt párt vezető személyiségnek. A dollármilliókat elszóró partyarc szerint Donald Trump és Orbán Viktor a hibás.

Alexander Soros, az amerikai tőzsdespekuláns fia a rendőrséget megszégyenítő gyorsasággal állt elő, hogy kik küldhették a csőbombát a demokrata párti politikusokna

A sorosi paranoia szerint persze kik mások is lehetnének. A meglehetősen dedós érvelést hazánkban – milyen meglepő – a bevándorláspárti spekuláns blogoldala szállította a nagyérdeműnek meglehetősen nagy terjedelemben, és minő meglepetés mindenféle kritika és kekeckedés nélkül.

Így legyen ötösünk a lottón! Az elmúlt 48 órában több, az amerikai Demokrata Párthoz köthető személy, köztük a pártot gyakorlatilag felvásárló Soros Györgynek küldtek csőbombát.A hatóságok még senkit sem gyanúsítanak, de a migrációt támogató amerikai tőzsdespekuláns fia máris előállt a feltételezett felelősökkel.Ki nem találnák a megfejtést?

Orbán Viktor és Donald Trump

A milliárdos csemete – aki szívesen költ el egy este dollármilliókat barátjai társaságában – teóriája természetesen meglehetősen kóros. Azonban még mielőtt ezen a vonalon továbbmennénk, érdemes egy kicsit megnézni, milyen bornírtságokat vetett papírra a kis Soros.

Soros fia megmondja, hogy kire szavazzanak az emberek

Alexander Soros szerint nagyon ijesztő a helyzet, mert nem csak az ő családja, szomszédai, kollégái, barátai vannak veszélyben, de egész Amerika jövője is.

Felidézi, hogy Sorosék számára nem újdonság az üldözöttség, hiszen az édesapja családja a náci megszállást hamis papírokkal tudta túlélni, amikor pedig a kommunisták kerültek hatalomra, Londonba menekültek.

Édesapám legnagyobb jótékonysági szervezete, a Nyílt Társadalom Alapítvány vezető szerepet játszott abban, hogy segítse a kommunizmusból a demokratikus társadalomba való átalakulást az egykori Szovjetunió területén.

Soros György tudja, hogy sokak szemét szúrja az, hogy ugyan tevékenysége jótékony célú, széles értelemben véve mégis politikai jellegű, ezért sok, antiszemita támadás is éri őt. Ez már korábban is így volt, de 2016 óta valami megváltozott, jegyzi meg Alexander Soros, mert a támadások már nem csak a szélsőségek felől érkeztek, hanem a politika fősodrából is. Ideértve Donald Trumpot és a magyar kormányt.

Magyarországon Orbán Viktor miniszterelnök antiszemita plakátkampányt indított, amely azt a valótlanságot állította, hogy édesapám migránsokkal akarja elárasztani az országot.

Most pedig elérkeztünk a bombatámadásokhoz, amelyeknél ugyan nem lehet kizárni az egyén felelősségét, de helyzet eldurvulásában közrejátszott az is, hogy a politikában divat lett démonizálni az ellenfeleket.

Már messze vagyunk azoktól a napoktól, amikor John McCain szenátor a saját támogatóit intette csendre, hogy így védje meg ellenfelét, Barack Obamát a 2008-as elnöki kampányban – csak azért, mert hitt abban, hogy a demokrácia sokkal fontosabb annál, mint hogy ő mennyit nyerne ezzel politikailag.

Alexander Soros szerint olyan új utat kell találni a politikai diskurzusban, ehhez pedig az első lépés az, hogy az emberek ne szavazzanak olyan politikusokra, akik felelősek a demokratikus intézmények lebontásáért.

Ezt most kell megtennünk, mielőtt még túl késő lenne.

Alex Sorost maga Benjamin Netanjahu cáfolja

Alex szerint „a felelősség az egyes fanatikusoké, akik ilyen akciókat kitalálnak, akik a családomra, és Obama és Clinton családjára támadnak, de mindez nem elválasztható attól a politikai démonizálástól amit ma megélünk”.

Majd pedig közli, hogy 2016-ban valami megváltozott, miután Donald Trump engedte, hogy olyan fajgyűlölő és antiszemita figurák támogassák mint David Duke, és kampányában globalista összeesküvőként ábrázolta Sorost a FED és a Goldman Sachs fejeivel együtt.

Ezután Orbán Viktort hozza fel példaként, aki ezen felbuzdulva antiszemita poszterkampányt folytatott apja ellen, kitapétázta vele Budapest villamosait, mint aki migránsokkal akarná elárasztani Magyarországot.

Soros Alex rágalmait egyébként maga Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök cáfolta,aki szerint nem volt antiszemita kampány Magyarországon, sőt a zsidók békességben és nyugalomban élhetnek Budapesten. Nem úgy, mint Nyugat-Európában.

A kis Soros magvas gondolatait nem meglepő módon elsőként a milliárdos blogja tálalta meglehetősen nagy terjedelemben. A feltűnő gyorsaság azért is meglepő a hazai fake news-gyártól,mivel az amerikai rendőrség egyelőre senkit sem gyanúsít az esetekkel.

Talán érdemes lett volna megvárni a vizsgálat végét, és az esetleges tettes kézrekerítése után ítéletet hirdetni? Persze ez a hazai fake news-gyárat nem érdekli, a lényeg, hogy politikai ellenfeleiket próbálják meg ütni valótlan hírekkel.