Kezemben tartom a Muzulmán Testvériség tervét az Egyesült Államok elpusztítására – Brigitte Gabriell

Brigitte Gabriel két nonprofit szervezet, az American Congress for Truth (Amerikai Kongresszus az Igazságért) és az ACT! for America (Tégy Amerikáért) alapítója.

Utóbbi az ország legnagyobb, pártoktól független, alulról felépülő, világszerte 280 000 taggal rendelkező szervezete, amely elkötelezett a nemzetbiztonság előmozdítása és a terrorizmus legyőzése mellett. Az újságírónő több száz előadást tartott már, rendszeresen felszólal zsidó, evangéliumi vagy konzervatív rendezvényeken.

Kezemben tartom a Muzulmán Testvériség tervét az Egyesült Államok elpusztítására, melyet 1991. 05. 22-én írtak.

A terv címe: Indoklás a csoport észak-amerikai általános stratégiai céljaival kapcsolatban, 1991.05.22.

Ezt a tervet bizonyítékként használták Amerika történelmének legnagyobb terrorellenes perében, melyet a Szentföld-alapítvánnyal szemben folytattak. Ebben a kormány 108 embert ítélt el, amiért amerikai muszlimok és amerikai muszlim szervezetek pénzt gyűjtöttek arra, hogy terrorszervezeteket támogassanak a Közel-Keleten, több millió dollárral.

Most felolvasok egy bekezdést ebből a tervből azért, hogy legyen fogalmatok arról, miről is beszélek.

Az Egyesült Államokban történő letelepedésről ezt írják:

A Muzulmán Testvériség szerepe Észak-Amerikában: A letelepedés folyamata egy ’civilizációs-dzsihádista folyamat’, ennek minden jelentésével. Az Ikhwan (Muzulmán Testvériség) meg kell hogy értse, hogy munkájuk Amerikában egyfajta ’nagy dzsihád’, amely belülről semmisíti meg és rombolja le a nyugati civilizációt, az Ikhwah keze és a hívők keze által ’szabotálva’ annak nyomorúságos ’házát’, azért, hogy az megsemmisüljön és Allah vallása [iszlám] győzedelmeskedjen minden más vallás felett.”

Egyértelmű? Nem válogatják meg a szavaikat, ugye?

Azonban a dokumentum legfontosabb része az utolsó oldalán található.

Mivel itt felsorolnak 29 amerikai iszlám fedőszervezetet, melyeknek kifejezett célja belülről szabotálni és saját keze által lerombolni Amerikát.

Néhányat megnevezek.

A listán az első az Észak-Amerikai Iszlám Társaság (ISNA). Ha ismerős a név, az azért van, mert ők Obama közel-keleti politikájának tanácsadói. Tehát a róka nem csak nézi a tyúkólat, hanem már bent van a Fehér Házban, és ő diktálja az elnök fülébe, hogy milyen politikát folytasson.

A listán a második az MSA (Muzulmán Diákok Egyesülete). Az MSA-nak több helyi szervezete van az amerikai kampuszokon, mint a demokratáknak és republikánusoknak együtt.

A listán 8. NAIT (Észak-Amerikai Iszlám Tröszt). A NAIT birtokolja az amerikai mecsetek 90%-át.

Ez probléma!

Ezt a dokumentumot az teszi nagyon fontossá, hogy megmutatja, hogyan állítanak fel különböző szervezeteket Amerikában azért, hogy lerombolják a társadalmunk különböző szektorait. Szervezeteket, melyek a könyvkiadásra, médiára, oktatásra összpontosítanak, azzal a határozott céllal, hogy belülről szabotálják Amerikát.

És én nem katonai akciókról beszélek. Azt tudjuk, hogy az al-Kaida, ISIS, és mások meg akarják támadni az Egyesült Államokat és ártani akarnak neki. Mellesleg az Egyesült Államokban jelenleg 150 terrorszervezet működik. Ezek közül 5 itt, Washingtonban. És ezek csupán azok, amikről tudunk.