Két éve él boldog párkapcsolatban egy játékrobottal a fiatal férfi

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Halálosan beleszeretett robot trolljába egy 29 éves marylandi férfi, idén már az esküvőt tervezi vele.

When people say, be whatever you want or marry who you want, and you go marry an object. Alright. Enough internet for me today. https://t.co/0YtboFkXmc

— Rina Idrus (@MissRinaIdrus) April 18, 2019

Joey Morris korábban egy transformer játékautóval – pontosabban Optimus Prime-ról mintázott matchboxszal – osztotta meg szívét, de amikor meglátta 2017 decemberében a rózsaszínhajú robotrollt, eluralkodtak rajta a nosztalgikus érzelmek.

– Tíz éves koromban az iskolában nagyon megkedveltem egy lámpát. Minden jól alakult, és a kapcsolatunk napról napra szorosabb lett. Aztán az egyik tanár rájött a viszonyunkra, és messzire vitte tőlem a lámpámat. Azóta is fáj, ha rá gondolok – nyilatkozta Morris.

Szerencsére a kis robotrollnak sikerült elfeledtetni vele keserű gyermekkori emlékeit, és Morris két éve boldog párkapcsolatban él vele. Együtt mennek nyaralni, elviszi vacsorázni, és hamarosan talán oltár elé is áll imádott játékával.

(via)

Forrás

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel