Késeléssel zárta rövidre a vitát a migráns a barátnőjével véglegesen


Tízszer szúrta meg exbarátnőjét a tunéziai migráns.

A németországi Wormsban történt a szörnyű eset. A 22 éves, Tunéziából származó migránst, Ahmed T.-t azzal vádolják, hogy egy vitát követően tízszer megszúrta exbarátnőjét, Cynthia R.-t.

A 21 éves lány belehalt a támadásba. Bácsikája szerint szülésznőnek készült az áldozat.

A gyilkos, Ahmed T. korábban sem volt ismeretlen a hatóságok előtt: drogbirtoklás, fenyegetés és erőszakoskodás miatt már korábban a rendőrség látókörébe került a tunéziai bevándorló. Tavaly lopás miatt három hétre le is csukták.

Ahmed T. 2017 októberében érkezett Németországba, ahol azon nyomban menedékkérelmet nyújtott be. Menedék helyett csak úgynevezett “tolerált” státuszt kapott, és állítólag 2019-ben ki is kellett volna toloncolni őt, ha nem vonult volna illegalitásba.

A lány temetése szombaton volt, de a gyászolóknak még a méltóságteljes emlékezés sem adatott meg, egy 29 éves pakisztáni migráns ugyanis magából kikelve, üvöltve kezdte Allahot dicsérni a temetés alatt. A rendőrség a rendbontó bevándorlót letartóztatta.

Forrás


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kérjük oszd meg a cikket

Mivel a Facebook korlátozza a hírek automatikus megjelenítését, ezért arra kérünk, hogy oszd meg személyesen a cikket, ezzel jelentős mértékben segítve az oldalt hatékonyságát. Köszönjük