Kennedy: az elnök, aki túl sokat tudott… a CIA tette el láb alól a deep state megbízására: egyre több a bizonyíték!

Valójában egy titkos amerikai-földönkívüli programról akarta lerántani a leplet. Mielőtt elmondhatta volna teljes igazságot a Holdról és a Föld körül keringő eltitkol objektumokról, parancsra kiiktatták?!

Kennedy elnök ellen elkövetett merénylet talán az egyik legbrutálisabb merénylet volt az amerikai történelemben.

A támadás és a megfelelő hidegvérrel, profizmussal kitervelt merénylet indítéka azonban a mai napig homályba vész.

A hivatalos jelentések által említett dolgok és információk ugyanis csak az igazság elfedésére szolgáltak.

Akárcsak a “tettes”, a merénylő, aki lelőtte Kennedy elnököt.

Több kísérlet is lezajlott az elmúlt évtizedekben, melyek során próbálták újrajátszani a merényletet, és a legprofibb mesterlövészek sem voltak képesek úgy lelőni a próbababát, ahogyan azt állítólag a merénylő tehette volna.

Ez pedig sokak szerint utalhat arra, amit már oly régóta hangoztatnak bizonyos berkekben: Kennedy túl sokat tudhatott, és a CIA tette el láb alól, a háttérhatalmi elit s a Pentagon parancsára.

Érdekes adalék, hogy maga Putyin is azt állítja, hogy Kennedy elnök valójában a saját titkosszolgálatának az áldozata, erre pedig konkrét bizonyítékai, és KGB információi vannak…

Kennedy nevéhez fűződött az Apollo programok véghezvitele, a NASA egyfajta sikerpályára állítása is, valamint a Hold meghódítása.

Ez egy történelmi jelentőségű esemény volt mind az USA, mind pedig az emberiség történelmében.

Azt azonban csak nagyon kevesen tudják, hogy már az Apollo-missziók előtt úgy sejtette az amerikai kormányzat, hogy van valami a Holdon.

Nem véletlen, hogy a Hold volt a cél, és az Apollo-11 leszállóhelye sem véletlen volt.

Amit az USA űrhajósai feltártak a Holdon, arról nem tudhatott a világ, ugyanis mindent fenekestől felforgatott volna.

Ahogyan arról sem, hogy az összes Apollo-missziót végigkísérték azonosítatlan objektumok az űrben.

Eleinte a Pentagon azt gondolta, hogy szovjet kémeszközökről lehet szó.

Azonban hamar nyilvánvalóvá vált, hogy itt másról van szó, és hogy földönkívüli technológiával állnak szemben.

Kennedy azonban erős igazságérzetű ember volt, és tudott a háttérben folyó dolgokról. próbált mindent elkövetni azért, hogy kiharcolja földönkívüliekről gyűjtött információkat tartalmazó akták nyilvánosságra hozását.

Állítólag a vezérkar egyes tagjait is sikerült maga mellé állítania.

Éppen ez lett végül a veszte, mivel a deep state úgy ítélte meg, hogy maga az amerikai elnök hatalmánál fogva jelenti a legnagyobb belső veszélyt az igazság felszínre hozásában… ezért ki kellett iktatni, erre pedig a CIA-t és annak erőforrásait használták fel.

Kennedy kiiktatása után aztán változtattak a belső rendszeren. Ő volt az utolsó elnök, akinek túl sokat mutattak, azaz tudott ezekről a dolgokról.

Az őt követő elnökök aztán már csak bábok voltak, akiknek fogalmuk sem volt arról, miféle titkos űrprogramok, földönkívüli kooperációk zajlanak a színfalka mögött évtizedek óta…

Forrás