Katasztrofális éghajlati anomáliák világszerte: “beszakadt” az összes korábbi klímamodell!

A meteorológusok és klímaszakértők szerint a földtörténeti időjárás egy korszaka érhet véget: globális szinten vesz fordulatot az egyre extrémebb időjárás!

A klíma világszerte kezd végleg megborulni.

Ez ma már minden klimatológus és időjárási szakértő szemében nyilvánvaló.

Míg 5 évvel ezelőtt ez még vita tárgya lett volna, ma minden korábbi modellt és előrejelzést felrúgva saját bőrünkön tapasztaljuk azt, amivel eddig csak riogattak.

Az emberek számára valóssággá vált a rémálom.

Sorra dőlnek meg a melegrekordok, globális szinten bolondult meg az időjárás. Amerikában havazások szakították meg a májust, idehaza özönvíz szerű esőzések és brutális hidegbetörés borzolta a kedélyeket, a Szaharában pedig szokatlan módon szintén egyre többször észleltek havazást az elmúlt években.

Mindeközben az Antarktiszon 31 Celsius fokot mértek, amivel egy több mint 100 éves rekord dőlt meg.

A tél hidegebb volt Magyarországon decemberben, mint a sarkvidékeken, ami sokat elárul a sarki jég kritikus állapotáról, valamint arról, hogy milyen jelentős a veszély, amivel az emberiségnek szembe kell nézni a klímaváltozás során.

Az emberek sem nyaralni, sem a sarki közértbe nem tudnak ma elmenni csak úgy, mert senki sem tudja, hogy milyen időre számítson.

Az egyik pillanatban még süt a nap, aztán alig 20 perc múlva már zuhog, mintha dézsából öntenék. A szélcsendet pedig alig negyed óra alatt orkánok váltják.

A klíma egyensúlyban volt, de most ez a törékeny egyensúly felborult.

Egy átalakulási időszakban vagyunk, melynek nem tudni, hogy mi lesz a vége.

Az elmúlt hetekben Romániában tornádó alakult ki, melyről több látványos és ijesztő felvétel készült.

A napokban Magyarországon dupla szivárvány alakult ki, de Miskolc felett felhőtölcsér is létrejött, itt kis híján szintén egy gyönge tornádó alakulhatott volna ki.

Ezek az éghajlati jelenségek egyre katasztrofálisabb hatással fognak járni.

A klímaszakértők egyetértenek abban, hogy fokozódni fognak a jelenségek. vagyis nemhogy nem vagyunk még túl a nehezén, feltételezhető, hogy még nagyobb változásoknak állunk elébe.

Az emberi civilizációt és a klímaváltozás elleni harcot igazi próba elé fogja állítani az elkövetkező 5-10 év.

Az időjárás ugyanis hatalmas pusztítással fog járni: végleg elsüllyed majd Velence, New York, de Hollandia jelentős része is, miközben a tengerszint drámai mértékben emelkedik majd meg.

Klímamenekültek százmilliói fognak hontalanná válni és útnak indulni a környező országok felé…

Egy igazi apokaliptikus víziójú jövőt festenek fel a jövőkutatók. Itt már nincs más út, nem lehet visszafordítani a folyamatokat.

Egyszerűen tudomásul kell venni, hogy ez meg fog történni, és a lehető legalaposabban felkészülni erre…