Karácsonynak nem számít, hogy őszinte-e a Jobbik néppártosodása


2019. március 13. 19:28

Az ellenzék főpolgármesteri címre áhítozó ifjú titánja ismét érdekes elszólást produkált: szerinte a Jobbik változásait “üdvözölni kell”, függetlenül attól, hogy pusztán politikai számításból történik-e az úgynevezett néppártosodás.

Karácsony Gergely, a támogatottság nélküli Párbeszéd nevű kamupárt arca a minap Puzsér Róberttel ült össze, hogy megvitassák az előválasztásnak nevezett kutyakomédia ügyes-bajos dolgait.

Ezen a beszélgetésen volt egy igen érdekes elszólása Karácsonynak, akit az eseményen kérdeztek arról a televíziós szerepléséről, ahol nemes egyszerűséggel azt állította: nem nácizmus zsidó képviselőket listázni. A Jobbik mosdatása közben gyakorlatilag apránként sikerült megsemmisítenie magát Karácsony Gergelynek, és ami még viccesebb, hogy úgy tűnik, nem tanult a hibájából.

A vitán a Jobbik változásával kapcsolatban azt mondta,

függetlenül attól, hogy ez most őszinte hitből, vagy politikai számításból történik […], az szerintem az ország számára jó, és ezt üdvözölni kell.”

Lefordítva: teljesen hidegen hagyja Karácsony Gergelyt, hogy mondjuk a Jobbik hazudik-e a néppártosodással. A Párbeszéd politikusa gyakorlatilag úgy tűnik, pénzért és hatalomért bármire képes.

Forrás


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kérjük oszd meg a cikket

Mivel a Facebook korlátozza a hírek automatikus megjelenítését, ezért arra kérünk, hogy oszd meg személyesen a cikket, ezzel jelentős mértékben segítve az oldalt hatékonyságát. Köszönjük