Kannibál horror: kerti partin kínálta fel áldozata húsát a sorozatgyilkos asszony

Kelly Cochran férjével, Jason Regannal együtt végezte ki volt szeretőjét, kinek holttestét azóta sem találták meg, habár a nő azt állítja elásták a közeli erdőben Michiganben. Egy új dokumentumfilm azonban sokkal sötétebb és brutálisabb titkokat tárt fel a kegyetlen gyilkosságról.

Kelly Cochran férjével, Jason Regannal együtt végezte ki volt szeretőjét, kinek holttestét azóta sem találták meg, habár a nő azt állítja elásták a közeli erdőben Michiganben. Egy új dokumentumfilm azonban sokkal sötétebb és brutálisabb titkokat tárt fel a kegyetlen gyilkosságról.

Az Investigation Discovery műsora azt állítja, hogy Cochran valójában egy kerti partin szolgálta fel volt szeretője – aki nem mellesleg férje testvére volt – földi maradványait sült hús gyanánt szomszédaiknak. A 34 éves nő később kilenc másik ember meggyilkolásával is hencegett, de a holttestekre egyelőre nem találtak rá az FBI emberei – írja a Mirror.

A dokumentumfilm készítőinek sikerült megszólaltatnia a nő bátyját, Coltan Caboyant, aki elmondta a nyomozóknak is: attól fél, hogy húga egy örült sorozatgyilkos. Cochran egykori szomszédai arról beszéltek a filmeseknek, hogy gyanús volt a hús, amit felszolgáltak nekik egy bizonyos kerti bulin, közvetlenül Regan eltűnése után.

Utólag visszagondolva, mintha emberi maradványok lettek volna, lehet, hogy az áldozaté – mondták. Egy közeli barát úgy jellemezte az ételt az interjúban, hogy a hamburgernek nagyon furcsa, kellemetlen íze volt, elképzelhető hogy emberhúst tartalmazott.

A hatóságok eleinte csak Regan eltűnése kapcsán nyomoztak, de mivel nem jutottak semmilyen használható nyomra, felfüggesztették az ügyet, ám miután 2016. februárjában Cochran férje gyanús körülmények között meghalt, így ismét elővették az aktákat. Kiderült, hogy a nő halálos adag heroint adott be párjának, majd megfojtotta. A kegyetlen feleség feltehetőleg ezzel akarta megbosszulni, hogy két évvel ezelőtt férje agyonlőtte szeretőjét. (Azt a férfit, akinek húsát közösen kínálták fel a szomszédoknak.)

Amikor az FBI is beszállt a nyomozásba, Cochran elmenekült az államból, de végül Kentuckyban elfogták, és bevallotta a gyilkosságokat.

A tárgyaláson a sorozatgyilkos nő azt mondta, hogy vannak még ”barátai” eltemetve a föld mélyén, Indianában, Michiganben, Minnesotában és Tennessee-ben is. Több részletet nem árult el, így nagyon kicsi a valószínűsége, hogy megtalálják a holttesteket, feltéve ha valóban voltak még áldozatai, és nem csak a megfélemlítés volt a célja állításával.

Kelly Cochran tényleges életfogytiglanti börtönbüntetést kapott szeretője meggyilkolásáért, majd miután sikerült rábizonyítani férje kivégzését is, további 65 év börtönre ítélték. Mivel Michiganben nincs halálbüntetés, ezzel kívánta a bíróság nyomatékosítani bűnei súlyát attól függetlenül, hogy már amúgy sem hagyhatta volna el a börtönt életében.