Kaliforniában azt tervezik, hogy a hajléktalanokat ingyen szállodákban helyezik el és ingyen alkohollal, nikotinnal és droggal látják el őket?

xz2tvdPA AE

Kaliforniában azt tervezik, hogy a hajléktalanokat ingyen szállodákban helyezik el és ingyen alkohollal, nikotinnal és droggal látják el őket?

Az oké, hogy egy sérülékeny társadalmi rétegről van szó, de mégis a függőségüket táplálni annak kezelése helyett megdöbbentett sokakat. Nem csak az adófizetőket, akik adójából finanszírozzák a programot és ingyen ellátást, de Tucker Carlson is Fox News-on lévő műsorában is jogos kérdéseket tett fel.

– Tudni kellene, hogy egyáltalán kik, miből és milyen céllal finanszírozzák ezt például San Francisco-ban…, mert valójában ez illegális. (A Szövetségi Törvény ezt előírja.)

A megszólaltatott vendég is elmondja, hogy teljesen erkölcstelen mondjuk valakiket mérgezni vagy egészségre káros anyagokat biztosítani pusztán a többség érdekében vagy ki tudja milyen céllal…. Évek óta folyik már erről vita, hogy ez teljesen alkotmányellenes, de abszolút nem “amerikai” megoldás.

A szövetségi sztenderd szerint ez illegális.

– A városháza döntése alapján Los Angelesben akik nem akarnak menhelyre bevonulni, akkor azok most ingyen szállodába mennek? – kérdezi Tucker Carlson?
– De mi van azokkal, akik csak szimplán dolgozó, adózó állampolgárok, vagy akik a létminimum határán nevelik gyerekeiket?Irántuk vajon mennyire aggódik a nagy liberális Kalifornia….?
Pláne hogy szerintem még illegális is a függőséget droggal ellátni, ahelyett, hogy megfelelő kezelést biztosítanának… Agyhalál Liberáliában című rovatunkat láthatták.

Fordította: SBG Buddha – Forrás: VilagHelyzete