Juncker, Merkel, Weber: karikás ostorral fognak elkergetni titeket a magyarok, ha még egyszer beavatakoztok az ország belügyeibe

Eladtátok Európát az idegeneknek, egy egész elkövetkező generáció alól húztátok ki a talajt!

Óriási felelősségetek van abban, hogy Európában komplett népek fognak “zátonyra” futni, és keresztényüldözések fognak végbemenni!

Még a saját anyukátokat is eladnátok azért, hogy pillanatnyi politikai babérokra törjetek és hogy hatalmon maradjatok.

Hogy a húsos fazék közelében lebzseljetek a szabadkőműves és bankár kötődésű holdudvarotokkal, akiket a multivállalatok pénzelnek.

Mára teljes mértékben eladtátok a kontinenst.

Idegeneknek lett kiárusítva az egész.

Eladtátok amerikai érdekeknek, nagyvállalatoknak, a Közel-Kelet menekültek között elvegyülő terroristáinak, és az európai nagyvárosokban párhuzamos társadalmakat létrehozó szélsőséges csoportoknak.

Hatalmas felelőssége van Merkel asszonynak abban, hogy több száz ember vesztette már életét ezekben az éveben különféle, a nyugati, egykor biztonságosnak mondott nagyvárosokban különféle merényletekben.

Úgy is mondhatnánk, hogy vér tapad a kezeitekhez.

Ez nem vitás.

Ártatlanok, fiatalok, gyerekek és felnőttek anyukák és apukák vére.

Nők váltak özvegyekké, férfiak váltak magányossá, gyermekek árvává azok miatt a gyáva és hataloméhes döntéseitek miatt, ami lehetővé tette, hogy az iszlám állam “diaszpórái” betelepedjenek a kontinens lelkébe.

Minden magyar szíve fáj, ha Európát bántják, mert mi egyben európaiak is vagyunk itt élünk, és a legősibb népe vagyunk ennek a földrésznek.

De mégis, a ti döntésetek volt szétverni a saját kultúrátokat, és kiszolgáltatni idegenek kénye-kedvére.

Azonban ne várjátok el ezt Magyarországtól.

Brüsszel csak ne erőltessen semmit, ne akarjon megmondani, dirigálni, osztani az ukázt, mert a magyarok sokkal gőgösebb és makacsabb nép annál, minthogy hallgassanak a  diktatúrákat idéző “vezényszóra”.

Ha pedig sokáig kekeckedtek velünk, vagy be meritek tenni a lábatokat a magyar hazába, a Hortobágyon kergetünk végig titeket karikás ostorral!