Jönnek az új, mozgásra is képes olcsó(bb) szexrobotok – videó

ARVE Error: The [[arve]] shortcode needs one of this attributes av1mp4, mp4, m4v, webm, ogv, url

A szexrobotok már most elképesztően élethűek, azonban hiába tud némelyik beszélni, általában mozgásra képtelenek.

Bár van néhány fejlesztés, ahol már mozognak is szex robotok, azonban ezek még nagyon drágák és csak kutatási fázisban vannak.

Vannak megdöbbentően élethű és mozgó emberi arccal rendelkező robotok is. ezek ma még kereskedelembe nem tudnak kerülni, mert nagyon drágák.

Legalábbis eddig azok voltak, ugyanis a kínaiak már elkészítették a robotok új generációjának prototípusát, ami egy olyan női fej, mely képes mozogni is és mégis olcsón előállítható.

A kínai cég egy applikáción keresztül kelti “életre” a fejet, ami képes különféle arcokat vágni és pislogni is.

Az olcsó mimikát utánozni is képes robot fejről a videó megtekinthető EZEN A LINKEN. Egy egyszerű női szilikon test pedig EZEN A VIDEÓN nézhető meg.

A DS Dolls azt szeretné, ha a piacon megjelennének a teljesen mozgásképes modellek is, sőt további nagy újdonságokat ígérnek. Itt egy cikk videóval együtt, hol tart jelenleg a partner-robot. EBBEN A CIKKBEN MEGNÉZHETŐ.

Ha képesek elérni a céljaikat, akkor most először kerülünk közel ahhoz, hogy olyan androidot gyártsunk le, mint amilyeneket a Westworld című HBO sorozatban, vagy akár a Szárnyas Fejvadászban is láthattunk a vásznon.

Egyébként, hogy megértsük hol is tart jelenleg a robotika és merre fejlődik, meg kell értenünk, hogy jelenleg részekre szétbontva fejlesztik. Ez azt jelenti, hogy külön fejlesztik a tökéletesen emberszerű kinézetet, külön fejlesztik az ember szerű mozgást, külön az emberi mimika és érzelmek utánzását, külön fejlesztik a mesterséges intelligenciát. Talán tudatosan teszik ezt, hogy nehogy megrémüljenek az emberek, hiszen így külön külön vizsgálva még nem látja át az ember hol is tartanak már.

Azonban ha megnézzük a videókat ezekről a fejlesztésekről külön külön és fejben egybe tesszük őket, akkor tényleg közel vagyunk egy igazán emberszerű robottól. Az alábbi felsorolás a videókra mutató linkekből áll:

  1. Robot mozgás 1
  2. Robot mozgás 2
  3. Robot mimika 1
  4. Robot mimika 2
  5. Nemi igényeket kielégítő mesterséges test
  6. Nemi igényeket kielégítő test nők számára is

Már most hatalmas az igény ezekre a partner-robotokra ahogyan EBBEN A VIDEÓBAN is láthatjuk.

Azt pedig a mobil telefonok piacáról láthatjuk, hogy a ma még megfizethetetlenül drágának tűnő modellek, néhány év alatt hogyan lesznek egyre és egyre olcsóbbak, míg végül egy családban 4-5 készülék is fellelhető lesz. Nos a házi robotok tekintetében is erre kell felkészülnünk.

Originally posted 2018-05-06 21:39:22. Republished by Blog Post Promoter