Jönnek a klónozott élelmiszerek: a GMO rémálomnál is nagyobb veszély fenyeget minket! Ha ezekkel elárasztják az élelmiszerek

mesterseges zoldsegek 1 585x390 1
Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Többé már nem termelik, hanem “CSINÁLJÁK” majd az ételeket? Beláthatatlan következményei lehetnek, ha az ember a természet dolgába próbál beleavatkozni…

Az élelmezési célú klónozás ugyan ma még leginkább a tudományos műhelyekben létezik, azonban már a kísérleti fázisban van, és a titokban már egészen biztosan létrehozták az első klónozott paradicsomot, vagy egyéb zöldségeket.

A klónozás során olyan utódok jönnek létre (nem ivari szaporodással), melyek genetikailag azonosak egymással és az eredeti (anya) sejttel.

Ijesztő belegondolni, hogy vajon milyen hatással lehetnek az ilyen genetikailag teljesen azonos élelmiszerek hosszabb távú fogyasztása az emberi szervezetre nézve.

Ez olyan, mintha ugyanazt a paradicsomot enné meg az ember újra és újra.

Mi több, mintha ugyanazt az egyetlen paradicsomot – mivel genetikailag az összes ugyanabból lett teremtve – enné több milliárd ember világszerte.

Jól érzékelhető, hogy ennek beláthatatlan következményei is lehetnek akár…

A klónozás társadalmi elfogadása szemben áll a több évszázad alatt kikristályosodott etikai normákkal, ami nem csoda…

Ma már ott tartunk, hogy alig 5-10 éven belül megjelenhetnek az első klónozott ételek.

Laboratóriumokban már korábban is képesek voltak előállítani bizonyos növényeket és zöldségeket, sőt, még húst is képesek voltak “kitenyészteni”.

Vagyis elérkeztünk a műhús és műzöldségek és gyümölcsök korába.

mesterseges zoldsegek 1 585x390 1

Ez pedig a maga nemében elég riasztóan hangzik, mivel ha valóban ez lesz, ami a GMO élelmiszerek mellett elterjed, vagy még ki is váltja azokat, akkor a jövő generációit olyan hatások érhetik, amikkel ma még senki sincs tisztában.

A kutatók így is sorra osztják meg az egyre aggasztóbb tanulmányokat arról, hogy a GMO milyen negatívan hat az emberi szervezetre, és hogy bevezetésük óta drasztikusan megemelkedett a rákos megbetegedések ételallergiások száma.

érthető tehát, ha nem mindenki várja ezt a “szép és új” világot, melyben az élelmiszereket KÉSZÍTENI fogják egy steril laborban, napfény és víz nélkül.

Mintha csak műkaját alkotnának…

 

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel