Jön a kannabiszos kóla? A Coca-Cola "komoly tárgyalásokat" folytat arról, hogy beszáll a kannabisz italpiacra

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

A Coca-Cola az egyik legismertebb márka a világon, de hamarosan más területen is közismertté válhat a szénsavas italokon kívül. A vállalat arra törekszik, hogy betörjön a kannabisz italpiacra, egy jelentés szerint.

A világ legnagyobb italgyártó vállalatának székhelye Atlantában található, és “komoly tárgyalásokat” folytat a kanadai Aurora Cannabis Inc kannabisz előállítóval, hogy kannabisz tartalmú italokat fejlesszenek ki, mondták az ügyet ismerő források a BNN Bloombergnek. (1)

A kannabisz fogyasztóknak azonban vissza kell tartaniuk az izgatottságukat, mert a két vállalat közötti együttműködés nem olyan italok gyártását célozza, amelyektől a tudatuk elszállhat. Ennek oka, hogy a Coca-Cola állítólag csak a kannabidiol (CBD), a marihuána növényekben található nem pszichoaktív vegyi anyag tartalmú italok gyártására törekszik.

https://youtu.be/2vpg2I-mKm8

Habár ezek az italok valószínűleg nem lesznek vonzóak a bódulat érzésére vágyók körében, hihetetlenül hasznosak lehetnek a gyulladástól, fájdalomtól és görcsöktől szenvedők számára, a jelentés szerint.

Amikor a BNN Bloomberg a potenciális partneri viszonyról kérdezett, Kent Landers, a Coca-Cola szóvivője elmondta, hogy a vállalat és az iparág sok más szereplője “szorosan figyelemmel kíséri a nem pszichoaktív CBD-t mint a funkcionális wellness italok összetevőjét a világ minden táján.

Azonban nem említette konkrétan az Aurora Cannabis Inc-et, és hangsúlyozta, hogy “jelenleg még nem született döntés.

Az Aurora szóvivője, Heather MacGregor nem volt hajlandó kommentálni a Coca-Cola-val folytatott megbeszéléseket, de megerősítette, hogy cégének szándékában áll bejutni az italpiac ezen területére.

A Coca-Cola állítólag más potenciális partnereket is megvizsgált a kannabisz előállítók közül, és egy forrás azt mondta a BNN Bloombergnek, hogy a vállalat két hónappal ezelőtt magas szintű tárgyalásokat folytatott a kanadai Aphria Inc vállalattal.

Ha a jelentés igaz, akkor ez lehet a Coca-Cola legfrissebb lépése kínálatának kiszélesítésére, miután az italgyártó óriás augusztus végén megvásárolta a Costa Ltd-t, az Egyesült Királyság legnagyobb kávékereskedőjét 5,1 milliárd dollárért.

(1) – https://www.bnnbloomberg.ca/coca-cola-in-talks-with-aurora

Forrás

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel