Jim Caviezel: Mel Gibson Passiójának folytatása a „történelem legnagyobb filmje lesz”

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Mel Gibson 2004-es Passiója elképesztő siker volt.

A 30 millió dolláros költségvetésű film világszerte 611 milliót hozott, ezzel a filmtörténelem egyik legnagyobb bevételt hozó alkotása lett. Sikerének kulcsa Jézus szenvedésének és kínhalálának felkavaróan valósághű ábrázolása volt

– írja a godtv.com.

2017-ben Mel Gibson hivatalosan bejelentette, hogy készülőben van a folytatás, melyben Krisztust ismét Caviezel alakítja majd.

A színész elmondta:

„Lesznek benne olyan részek, amelyek sokkolni fogják a nézőket. Óriási lesz, úgyhogy ne maradjanak le. Nem mondhatom el, honnan közelíti meg Mel a történetet, de annyit mondhatok, ez a film a legjobb film lesz a filmtörténelemben. Igen, tényleg annyira jó.”

A jelenleg Feltámadás címet viselő film forgatásának dátuma még nincs meg, de egy „határidő” már ki van felölve.

Jim elmondta,

„a Rettenthetetlen, a Passió olyan filmek, amelyeknek megszületéséhez bizony sok időre volt szükség, ez a film is ilyen. De Gibsonnak végre megvan, hogyan szeretné, úgyhogy kezdjük.”

A színész az USA Today-nek a következőket is elárulta: „A Feltámadás. Ez egy nagy téma… próbáljuk úgy filmre vinni, hogy filmszakmailag magával ragadó legyen és megvilágosodást nyújtson. Új fényben szeretnék láttatni a történteket, anélkül, hogy kellemetlenül furcsa érzéseket keltenénk a nézőben.”

Mel Gibson elmondta, a folytatás valószínűleg a spiritualitás világából is fog meríteni.

A Passió Jézus földi életének utolsó 12 óráját mutatta be, míg a folytatásban a feltámadást és a mennybemeneteléig eltelt 40 napot dolgozzák fel az alkotók.

Ebben a magyar feliratos videóban arról beszél, milyen mélyen érintette meg az első film forgatása és hogyan mélyítette el a hitét:

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel