Jeszi tényleg becsajozott? – Politikai Hobbista Kassai Lajossal, a lovasíjásszal 2021.04.07.

Jeszi tényleg becsajozott? – Politikai Hobbista Kassai Lajossal, a lovasíjásszal 2021.04.07.
Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Milyen hatmillió? Milyen 2 és fél millió? A Jobbiknál úgy tűnik, most sem stimmel az árjamatek. Miközben megvan a 2 és fél millió beoltott Magyarországon, a Jakab Petike számonkéri a miniszterelnökön, hogy miért nincs meg a 2 és fél millió beoltott. Igen, ennyi esze van.

Karácsony Gergely is beoltatta magát, de nem árulta el a sajtónak, hogy milyen vakcinával. Egy stílusgyakorlat formájában a Hobbistának is feltesznek a műsorban a többiek egy kérdést (hogy tényleg becsajozott-e), o pedig karácsony módszerekkel siklik ki a kérdés elől.A Kötöttfogás című műsor a minap olyan freak show-t produkált, amire eddig még ok sem voltak képesek, erről mesél Kurtz ezredes, aki lelkesen és akkurátusan végignézi Füleséket minden héten.

Egy rövid utánlövés erejéig szó esik még Petry Zsoltról, és arról, milyen álságos az az indoklás, amivel kirúgták a Hertha focicsapatától.

A vendégfotelbe Kassai Lajos, a lovasíjász érkezett, aki a műsor eddigi 145 adása során mindössze a harmadik, akivel a Hobbista magázódott. Hogy miért, arról is mesél a mester, de természetesen megtudhatjuk, mi mindenről szól a lovasíjászat a sporttól kezdve a történelmi hagyományokon át az önismeretig és a spiritualitásig. És reméljük, egyszer még olimpiai sportág is lesz belőle!

Forrás …

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaEgészségVideókTeljes adások

Oszd meg a cikket ismerőseiddel