Itthon szabad világ van, nem kell politikailag korrektnek lenni – Farkas Attila Márton

Farkas Attila Márton (Facebook): Itthon nem kell politikailag korrektnek lenni
Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Ez itt a szabad világ.

„Magyarországon mindenki szabadon elmondhatja fenntartásait a migrációval és az LMBTQ-val kapcsolatban, amiért a »toleráns« Nyugaton elhallgattatják és kirúgják az embert. Itt nem kell politikailag korrektnek lenni.

Magyarországon csak a nyílt és burkolt magyargyalázást, kereszténygyalázást, vírusszkepticizmust, finnugrizmust, Trianonrelativizálást, ellenzéki rasszizmust és antiszemitizmust, a nemzeti oldallal, annak történelemszemléletével, társadalomszemléletével, kül-, bel-, kultúr-, oktatás-, és gazdaságpolitikájával szembeni, vagy attól eltérő, hazaárulásnak minősíthető véleményeket, a nemzetet képviselő személyekkel szembeni sértő, rágalmazó szövegeket és szóhasználatot nem tűrjük. Ez egy szabad ország.

Petry kirúgása teljesen más, mint Hrutkáé, aki az orbáni diktatúra áldozata, mert ki mert állni a másság, az elfogadás mellett. Petry viszont idegenellenességtől áthatott interjújában éppen az elfogadó hozzáállással szembeni kirekesztő álláspontot képviselt, amiért minden szakmai elismerés ellenére kénytelen volt megválni tőle a munkáltató, mely nem tűri az intolerancia semmiféle megnyilvánulását.

Az illiberális diktatúrák emberi jogokat sértő cenzúrájával és eljárásaival szemben ugyanis mi csak a kirekesztő nézeteket, véleményeket, elszólásokat, szóhasználatot, hagyományos kifejezéseket, szokásokat, humort, arra utaló filmeket és irodalmakat, áthallásokat, gondolatokat, jelképeket, gesztusokat, civilizálatlan viselkedést, füttyögést, kántálást, erőszakos, szexista és rasszista, vagy arra utaló öltözékek, bőrszínek és nemi szervek viselését tiltjuk be és toroljuk meg, éppenhogy a sokszínűség, a tolerancia és az elfogadás érdekében. Ez itt a szabad világ”.

Forrás …

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaEgészségVideókTeljes adások

Oszd meg a cikket ismerőseiddel