Itt az Új Világrend vallása: A földönkívüliekben való hit gyorsan felválthatja az istenhitet egy amerikai professzor szerint 

A földönkívüliekben való hit a közeljövőben felválthatja a vallási hiedelmeket, mivel egy amerikai professzor szerint egyre több ember van meggyőződve az idegenek létezéséről – írja az Új Világtudat

Az amerikaiak több mint fele hisz egy Istenben, és azok száma, akik hisznek az idegenekben, csak kissé alacsonyabb. Az egyik professzor, aki egy új könyvet írt “American Cosmic” címmel, azt állítja, hogy az idegenekbe vetett hit helyettesítheti a vallásos hiedelmeket.

A könyv, melyet Diana Pasulka, az Észak-Karolinai Egyetem professzora írt, arra a kérdésre összpontosít, hogy az emberek miért döntenek úgy, hogy hisznek a természetfölöttiben, és hogyan használjuk az isteneket és az idegeneket a megmagyarázhatatlan dolgok magyarázatára.

Nemrég egy interjúban Pasulka professzor kifejtette, hogyan alakul át ez a paradigma egyik hiedelemből a másikba.

Azt mondta, ez azért van, mert az emberi történelem során semmilyen bizonyítékot nem találtak Istenre, míg az idegen életet egy nap meg lehet erősíteni.

Példának okáért a katolicizmus történésze is vagyok, és a katolikus közösségekben élőkkel való kapcsolatom során azt találtam, hogy hittek abban, hogy Jézus a vízen sétált, és hogy Szűz Mária megjelenése igaz,” – mondta a professzor.

De van valami más az UFO narratívában. Vannak olyan emberek, akik valódi tudósok, mint Ellen Stofan, a NASA egykori vezető tudósa, aki hajlandó bemenni a TV-be és alapvetően olyan kijelentéseket tesz, mint például: ‘Földönkívüli életet fogunk találni’.

Jelenleg nem az intelligens földönkívüli életről beszél, de ezt sokan nem így értelmezik.

Azt mondja, hogy meg fogjuk találni az életet és a lakható bolygókat, és ehhez hasonló dolgokat. Így ez a fajta vallásosság sokkal erőteljesebbé válik, mint a hagyományos vallások, amelyek láthatatlan és bizonyíthatatlan dolgokon alapulnak.

De az a meggyőződés, hogy az UFO-k és az idegenek potenciálisan valóságosak és bizonyíthatóak, egy egyedülállóan erőteljes narratíva azon emberek számára, akik hisznek benne.

Hogy igazságos-e ezt a vallás új formájának nevezni? Azt hiszem igen.” (1)

Az alábbi videó egy nemrég készült interjút mutat be, amely Pasulka professzorral készült.

(1) – https://www.express.co.uk/news/science

Forrás: Új Világtudat