Iszlám elleni támadásként tekintik a rabszolgatartás elleni törvényt Kuvaitban

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

A 2,3 milliós követőtáborral rendelkező, rabszolgatartás nehézségeiről panaszkodó kuvaiti influencer, Sondos Alqattan újra szót emelt az igazságtalanság ellen.

Sondos azért borult ki, mert hazájában egy új törvény segítené visszaszorítani a nehéz helyzetben lévő emberek rabszolgasorba történő taszítását, kizsákmányolását és szabad adásvételét.

A meredek kijelentést követően több szponzor, többek között a Max Factor és a Mac is kihátrált mögüle, egyes ügynökségek pedig bojkottra szólították fel a világmárkákat.

Sondost mindezt Kuvait, az iszlám és isten elleni támadásként értékeli. Azóta priváttá tett oldalán leírta, hogy nincs miért bocsánatot kérnie, tiszta a lelkiismerete, honfitársai az ő nézőpontját támogatják, ő csak az igazat mondta ki.

A hirtelen médiaérdeklődés sok bánatot okozott számára, mert a méltatlan támadás Kuvaitot, az iszlámot és Allahot bántja, aki azonban igazságot fog tenni – írja.

Nuus.hu – Orientalista

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Oszd meg a cikket ismerőseiddel