Igyál egy kupicával: A jó pálinka bivalyerős egészségügyi hatásai

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Számos egészségügyi előnye van.

A népgyógyászat már évszázadokkal ezelőtt úgy tartotta, hogy magas alkoholtartalma miatt a pálinka kiváló a gyomor- és bélrendszeri panaszokra, és serkenti az emésztést is.

A pálinka bizony abszolút magyar találmány, és már dédanyáink, dédapáink is tudták, hogy ha megisszák a napi „féldecijüket”, számos bajra gyógyírt találnak!

A népgyógyászat már évszázadokkal ezelőtt úgy tartotta, hogy magas alkoholtartalma miatt a pálinka kiváló a gyomor- és bélrendszeri panaszokra, ugyanakkor serkenti az emésztést és lebontja a zsírokat is.

Megfázáskor, influenzás tünetek, köhögés, torokfájás esetén is ajánlják a fogyasztását, mondván fertőtleníti és tisztítja a légutakat. Sőt, akár fájdalomcsillapítónak is használhatjuk!

Azt azonban tudni kell, hogy sebek, horzsolások fertőtlenítésére egyáltalán nem alkalmas, helyette inkább használjunk tiszta vizet.

A szakemberek még azt is megjegyzik a pálinkával kapcsolatban, hogy szobahőmérsékleten fogyasztva érhetjük el a legjobb ízhatást. Valamint soha ne éhgyomorra igyuk, ugyanis így rendkívül káros a gyomorra, viszont étkezések után kifejezetten emésztést serkentő.

A legfrissebb kutatások kimutatták, hogy a szexuális vágyat is fokozza.

Persze a pálinka jótékony hatásai akkor érvényesülnek igazán, ha mértékkel fogyasztjuk

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel