Így veszi el Merkel az egész európai kontinenst a benne élőktől: Kadhafi befagyasztott pénzét használták fel hozzá

Végrehajtás alatt van a Kalergi-terv nevű borzalom?

Merkel egyértelműen Európa-ellenes tervet hajt végre. Ehhez pedig a Brüsszelben jelenlévő politikai elit asszisztál.

Annál is inkább, mert az elit szerves és elemi érdeke az, hogy Európa kevert fajúvá alakuljon.

Egy ilyen kevert fajú társadalmat ugyanis kezesbárányként lehet “altatni” és egy ilyen szétszabdalt és ideológiák, vallások mentén megosztott tömeget könnyebb káoszban tartani.

És mint tudjuk, a káoszban lévő ember bármit elhisz, könnyen manipulálható, és a megoldásokat a politikai elittől várja.

Attól a politikai elittől, mely belőle él…

Itt minden mindennel összefügg, ne feledjük, hogy a mi bőrünkre megy ki a játék! Az európai népességcsere Merkel nagy álma volt, ugyanis a Kalergi-gróf által már leírt és jegyzet terv végrehajtása lehet az egyetlen, ami a multik által felvásárolt országokat, régiókat egyben tarják.

Arról sem szabad megfeledkeznünk, hogy az egészhez a Kadhafitól lenyúlt pénzeket használhatta fel az európai szabadkőműves elit.

Sokan emlékszünk még a líbiai diktátorra, akit az USA csinált ki, mert dollármentesíteni akarta az övezetet.

A diktátor Belgiumban működtetett bankszámlát, és hihetetlen mennyiségű összegek voltak rajta, amikor a halálát követően a számlát végleg zárolták.

Megbízható információk szerint valamikor 2013 és 2017 között mintegy 10 milliárd eurónyi pénzösszeg tűnt el szőrén-szálán erről a számláról…

Az összegeket 2011 márciusában fagyasztották be a Líbia elleni ENSZ Biztonsági Tanácsa által elrendelt szankciók részeként. Belgium ugyanakkor sohasem engedélyezte a számlák „felolvasztását”.

Kadhafi 2011-ben történt meggyilkolása előtt Líbia jelentős olajexportáló ország volt. A készpénzfolyam jobb kezelése érdekében a líbiai kormány 2006-ban hozta létre a Líbiai Beruházási Hatóságot, hogy külföldön fektesse be a fekete arany eladásából származó pénzt.

Ez csak azért érdekes, mert ez lehet az a hihetetlen összeg, mely valójában azért nincs már meg, mert fel lett használva.

Hatalomba juttatták azokat ebből a pénzből, akiket kellett, és az EU elitjébe beültették a megfelelő embereket.

Ezzel egy időben elkezdték 2015 után pénzelni a bevándorlást, hogy a Kalergi-terv nevű borzalom elhozza a kevert fajú lakosság vízióját.

Csak reménykedni merünk abban, hogy a tervere nemet fognak mondani az európai unió állampolgárai!