Igy vernek szét afrikai bevándorlók egy olasz kisvárost – videó


Dél Itália. Van egy 50 km-es tengerparti út, Via Domiziana.

“Halottak, elkeseredés, drogkereskedelem. Ez a harmadik világ.. Tartós háborús övezet. Az olasz állampolgárok itt nem lehetnek gyengék, túl kell élniük! Itt az emberek elfelejtették már a tenger illatát, hiszen ajtóikat zárva tartják, hogy megvédhessék magukat.

Itt folyamatos polgárháború van, az afrikai bevándorlók uralják a térséget. Ez nem olyan Itália, ahol a Ferrariról, vagy az olasz futball bajnokságról beszélnek. Ez egy elfelejtett Itália a politikai vezetés részéről.

Ott a Via Domiziánaán éhen halnak az emberek. Onnan a fájdalom üvöltése hallatszik, mely nem talál meghallgatásra. Az elkeseredés kiáltásai ezek. Amíg ez a felvétel készül,, egy golyó a következő áldozat fejébe fúródik. Itt nincs civilizáció!” 

-meséli a riporter a felvételen.

A felvétel Dél-Olaszországban készült, és a felvételen látható adrikai bevándorlók tombolása szinte mindennapos. Nem véletlenül zárta be Olaszország határait az új jobboldali kormány belügyminisztere, Matteo Salvini.

A határok lezárása nélkül ez az állapot rövid időn belül egész Itáliát veszélyeztetné. De Salvini szerint az olasz állampolgárok biztonsága és Olaszország nyugalma sokkal fontosabb, mint az NGO hajói által szállított illegális gazdasági migránsok, akik soha az életben nem fognak integrálódni, sem alkalmazkodni a befogadó országok törvényeihaz, állampolgáraihoz, hiszen ahonnan Ők jönnek, ott a civilizáció tán évszázados elmaradásban van!

Sosem fogják tisztelni az életet, az élethez való jogot és az őslakosok nyugalmát. Hiszen Ők nem ezért érkeznek.

“Europa é nossa”- felkiáltásokkal szállnak fel az NGO “mentő” hajókra, mely annyit jelent:

-Európa a miénk!

Ezt Orbán Viktor magyar miniszterelnök az invázió megindulása óta felismerte és az első perctől kezdve helyén kezeli a migrációt. Olaszország eddigi baloldali kormánya elősegítette a bevándorlást, mellyel saját állampolgárait figyelmen kívül hagyta! Matteo Salvini még talán idejében érkezett és jobboldali pártjával együtt kéziféket húzott az Olaszországi megszállás kellős közepén!

Ilyen és ehhez hasonló videók számtalan mennyiségben kerülnek fel az internetre, de a még baloldali pártok által irányított országok pribékjei mind perceken belül eltávolítják azokat.

Éljen az EU féle “demokrácia”, mely cenzúrával és folyamatos tilalmakkal, erőszakkal igyekeznek “jobb belátásra” bírni a migrációt elutasító országokat. Köztük Magyarországot és mostanra Olaszországot is.


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kérjük oszd meg a cikket

Mivel a Facebook korlátozza a hírek automatikus megjelenítését, ezért arra kérünk, hogy oszd meg személyesen a cikket, ezzel jelentős mértékben segítve az oldalt hatékonyságát. Köszönjük